Latex Spuiten Dordrecht? Vanaf 3 euro per m2:

Wanneer je een nieuwe woning hebt of gewoon toe bent aan verandering dan ben je aan het juiste adres bij latex spuiten Dordrecht. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat jouw muren en plafond in een hand om draai voorzien worden van een nette en strakke laag latexverf.

In dit artikel kan je lezen wat de voordelen zijn van het spuiten van latexverf ten opzichte van het ouderwetse rollen. Wat de veel voorkomende werkzaamheden zijn wanneer je kiest voor het laten spuiten en hoe je kosten kan besparen op de klus. Ook vertellen we graag met welk soort apparatuur en welk merk verf wij werken om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Voordelen van latex laten spuiten

Het laten spuiten van latex heeft een aantal voordelen welke zeker de moeite waard zijn. Zo is jouw klus namelijk een stuk sneller gepiept wanneer je de latexverf laat spuiten in tegenstelling tot het ouderwetse rollen. Met het rollen is het namelijk veel meer werk en hoe groter de oppervlakte hoe lastiger het rollen wordt. De verfspuit heeft echter totaal geen moeite met grote oppervlaktes en zal altijd een snel en net resultaat opleveren.

Daarnaast is de machine zo gemaakt dat de verf onder hoge druk uit de machine wordt gespoten en dit zorgt ervoor dat er een mooie fijne nevel ontstaan. De nevel zorgt er op zijn beurt weer voor dat het effect eenmaal op de muur super egaal en strak eruit komt te zien. Vaak zie je bij een roller dat er banen op de muur zichtbaar worden, vooral wanneer de oppervlaktes groter zijn kom je strepen en vlekken tegen. Bij het spuiten is dit zeker niet het geval wanneer dit door een professional wordt gedaan. Latex spuiten Dordrecht zal enkel gaan voor kwaliteit.

Doordat wij een stuk sneller zijn met de klus zal je dit merken in arbeidskosten. Wij zijn namelijk niet zo lang aan het werk als dat we zouden zijn wanneer we met een roller te werk zouden gaan. Tegenwoordig kunnen arbeidslonen hard aantikken en dan is het uiteraard hartstikke fijn wanneer je kosten kan besparen op dergelijke manier.

1500M2 Muren Spuitwerk Video:

Klantervaringen

Spuitwerk Kosten

Kwaliteit van de verf

De kwaliteit van de latexverf is erg belangrijk om de juiste resultaten te krijgen. Wij gebruiken dan ook enkel Sigma muur verf omdat dit naar onze mening de beste verf is die wij kunnen gebruiken voor de klus. Ook onze voorstrijk is van Sigma, op die manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren!

sigma superlatex

Veel voorkomende werkzaamheden

Het spuiten van latex is niet alleen maar simpelweg verf in de machine en vervolgens op de muur richten. In sommige gevallen dient er namelijk ook een voorstrijk toe gepast te worden die ervoor zorgt dat de verf goed kan hechten op de muur. Als dit niet gebeurt kan de verf er na korte tijd los van komen en krijg je een erg lelijk effect.

Daarnaast wil je de muur mooi glad en strak hebben. Zijn er kleine naadjes of gaatjes zichtbaar kunnen wij ervoor zorgen dat deze niet meer opvallen. Op die manier kan er gegarandeerd een mooi strak eindresultaat komen.

Wat veel mensen vergeten zijn de overige voorbereidende werkzaamheden die plaatst moeten vinden wanneer je de muur wil laten doen door latex spuiten Dordrecht. Denk bij deze werkzaamheden maar eens aan het demonteren van stopcontacten en lampen. Maar ook het afdekken of verplaatsen van meubilair en het afplakken van ramen, kozijnen of andere objecten horen erbij. Afhankelijk van het gekozen pakket doen wij deze voorbereidingen voor jou. Wil je kosten besparen kan je er altijd voor kiezen om dit zelf uit te voeren.

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven