Airless Spuiter Gezocht? Kwaliteit latex spuiten vanaf 3 euro per M2!

Ben je opzoek naar een airless spuiter? Welkom! Mijn naam is kevin en ik ben gespecialiseerd in het spuiten van goede kwaliteit latex op muren en plafonds. Tevens is het mogelijk om ook houtwerk zoals kozijnen, trappen en deuren door mij te laten spuiten.

Op deze pagina ontdek je waarom het slim is om voor een airless spuiter te kiezen, welke materialen ik gebruik, welke diensten we kunnen uitvoeren en wat de tarieven zijn per vierkante meter.

airless spuiter

Wat is een airless spuiter?

Een airless spuiter is een spuiter die latex spuit op wanden en plafonds met een professioneel airless apparaat. Zonder lucht wordt de verf doormiddel van druk door een slang geperst, zo naar het spuitpistool. Wanneer de trekker van het spuitpistool overgehaald wordt, komt er door de tip fijne nevel. Met de fijne nevel is het mogelijk om in record tempo strakke banen latex te spuiten.

Voordelen van spuitwerk laten uitvoeren

Het spuiten van latex heeft zo zijn vele voordelen. Nadelen zijn er niet echt. Alleen het afplakken kan als nadeel gezien worden, maar voor ons is dat absoluut geen nadeel. De voordelen van een airless spuiter is dat er erg snel mooie strakke banen latex op de muur gespoten kunnen worden.

Omdat het spuiten erg snel gaat, is de spuitopdracht veel sneller klaar dan dat alles gerold of gekwast moet worden. De kosten voor het spuiten van wanden en plafonds kunnen wel 30 tot 40% goedkoper uitpakken dan traditioneel schilderen.

Goede Kwalitatieve Producten:

Of we nou een complete woning of alleen een woonkamer spuiten, we gebruiken altijd professionele kwalitatieve producten. Om ervoor te zorgen dat de wanden en plafonds na het spuiten redelijk goed reinigbaar zijn, maken we gebruik van Sigma Schrobklasse 1 verf. Hoe lager de schrobklasse hoe beter deze reinigbaar is.

sigma superlatex

Kies je er ook voor om ons de wanden en plafonds te laten schuren, dan gebruiken we daarvoor een professionele schuurmachine van het merk Festool. (Let op, het schuren van wanden en plafonds zit niet standaard bij de pakketten die wij aanbieden.)

De airless spuiter gebruikt overigens een professionele spuitmachine om de latex lagen zo mooi mogelijk op de muren en plafonds te krijgen. Standaard kitten wij na het spuiten van voorstrijk of latex alle openstaande hoeken in woonkamers, slaapkamers etc.

Verschillende Diensten

Wij kunnen verschillende diensten voor je uit handen nemen. Kies je voor pakket 1 dan plakken we standaard af, brengen we 2 lagen latex aan en kitten we alle hoeken en naden. Pakket 2 is ideaal als je handig bent en geld wilt besparen. Je doet dan zelf alle voorbereidende taken. Taken zoals afplakken, lampen demonteren etc. Pakket 2 is dan ook een stuk voordeliger dan pakket 1.

Wil je dat we voorstrijk spuiten op gestucte wanden en plafonds, wanden en plafonds schuren of iets anders wat niet standaard zit bij een pakket, geef dit dan even door via het contactformulier. De airless spuiter brengt wel extr kosten in rekening als er meer gedaan moet worden.

Prijzen Latex Spuiten:

Via de link hieronder kun je een keuze maken uit de 2 verschillende pakketten. Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je dit doorgeven via het contactformulier en kan je een afspraak maken om de airless spuiter te laten komen.

Spuitwerk Kosten

Airless spuiter aan het werk:

Op de video hieronder is te zien hoe de airless spuiter het plafond mooi strak spuit met latex. Voordat de latex spuiter kwam, had de eigenaar het plafond gerold, dit zonder succes helaas. Bekijk de video en zie hoe strak het spuitwerk geworden is:

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven