Airless spuitwerk? Snel beschikbaar – kwaliteit latex

Hoi, ik ben Kevin, een professionele verfspuiter die jou kan helpen met jouw airless spuitwerk. Heb jij je altijd al afgevraagd waarom je zou moeten kiezen voor een professionele verfspuiter? Ik vertel het je graag. Ik ben gespecialiseerd in het airless latex spuiten op muren en plafonds.

Ik werk met hoogwaardige materialen, gebruik de beste verfsoorten en heb jarenlange ervaring. Bovendien kan ik je helpen bij het hele proces, dus vanaf het afplakken tot aan de randen dicht kitten. Samen met jou ga ik kijken hoe ik je het beste kan helpen.

Zo ben je verzekerd van een prachtige laag verf op jouw muur of plafond. Op deze pagina vertel ik je meer over wat je van me kunt verwachten, hoe ik te werk ga en hoe ik er voor zorg dat het eindresultaat helemaal wordt zoals jij dat in gedachten heb.

airless spuitwerk

Wat is airless spuitwerk?

Airless verf spuiten is de ideale manier van werken als je je plafond of muur wil voorzien van een nieuwe laag verf. Met een airless verfspuit spuit ik de verf onder hoge druk door een slang en via de pistooltip op de muur of het plafond.

De verf wordt geneveld als deze uit de verfspuit komt, waardoor de verf in mooie strakke banen gespoten kan worden. De twee grootste voordelen van deze manier van verven is dat het voor mij erg snel gaat, veel sneller dan bijvoorbeeld traditioneel verven met roller en kwast, en door de strakke banen die je kunt spuiten zie je achteraf geen strepen of andere oneffenheden op de muur.

Airless spuitwerk is het mooiste als het wordt aangebracht op een muur die glad en egaal is. Als je stucwerk met een grove structuur wil laten spuiten, dan raad ik je aan om deze muur, voordat ik kom, te laten schuren. Het eindresultaat zal dan vele malen mooier zijn. Twijfel je of de muren of plafonds in jouw woning egaal genoeg zijn, laat het me dan even weten. Ik kijk graag met je mee en kan je advies geven over wat je met de muur kunt doen.

Spuiten met de beste apparatuur

Omdat ik altijd op zoek ben naar het beste eindresultaat, werk ik voor mijn klanten ook met de beste apparatuur. Op het gebied van verf spuiten kan ik dan ook met trots vertellen dat ik spuit met de Graco St Max 2 595 Pc Pro. Een prachtige machine die zowel geschikt is voor kleine als grote oppervlaktes.

Deze spuitmachine wordt vaker door professionals op het gebied van airless spuitwerk gebruikt en dat is niet voor niets. Met deze verfspuit kan ik een prachtige laag verf aanbrengen op jouw muren en plafonds. Wanneer ik gevraagd wordt om houtwerk te spuiten maak ik gebruik van de Graco Ultra Airless Handheld. Dit is een spuitpistool die erg veel bewegingsvrijheid geeft, en is daarom ideaal voor kleinere opdrachten.

Afplakken

Als ik je kom helpen met airless spuitwerk, tref ik ook alle voorbereidingen die nodig zijn. Dat is onder andere het afplakken van de ruimte die ik voor je ga spuiten. Ik ga heel secuur te werk met het afplakken van onder andere de kozijnen en deuren.

Voor het afplakken maak ik gebruik van hoogwaardig afplak materiaal. Ik werk dan ook met materiaal van Progold. Deze tape met folie blijft goed zitten en is eenvoudig weer te verwijderen. Niet alleen de verfspuit en de verf zijn van hoge kwaliteit, ook voor het afplakken maak ik gebruik van het beste materiaal.

Spuiten met hoge kwaliteit latex

Graag wil ik voor mijn airless spuitwerk klanten een prachtig eindresultaat, waar men jarenlang trots op kan zijn. Om dat te bereiken werk ik alleen maar met latex verf van bekende en goede merken. Het meeste latex spuitwerk doe ik met het verf van Sigma, een echt kwaliteitsmerk.

In bepaalde situaties maak ik ook gebruik van de merken Sikkens en Carapol. Een spuitwerk klus die ik vaak doe is het spuiten van woonkamers. Bij zo’n klus gebruik ik Sigma Sigmatex Superlatex, een hoogwaardige latexverf die bovendien erg goed reinigbaar is.

In tegenstelling tot woonkamers gebruik ik in een badkamer een andere soort verf, namelijk de Sigma Sigmapearl Clean Matt, een verfsoort die nog beter reinigbaar is dan de latex verf die ik in een woonkamer gebruik.

Je zal merken dat er voor verschillende type ondergronden verschillende verfsoorten gebruikt worden. Daarom vind ik het belangrijk om met alle klanten goed te bekijken waar en wat er gespoten moet worden. Op die manier kan ik selecteren welke verfsoort het beste geschikt is voor jouw klus.

sigma superlatex

Hoeken en naden kitten

Ik vind het belangrijk dat niet alleen het airless spuitwerk goed gedaan wordt, maar dat ook de afwerking helemaal in orde is. Dat betekent ook dat ik je graag help bij het kitten van de hoeken en naden. De kit die ik daarbij gebruik is van Progold (non crack).

Dit is een zeer elastische kit die er prachtig uitziet. Deze kit is van hoge kwaliteit, erg stevig en blijft lang zitten, en wordt vaak gebruikt bij het kitten van nieuwbouwwoningen, omdat de wanden en plafonds in die woningen vaak nog werken in de maanden na de oplevering.

Kosten spuitwerk

De prijs die ik hanteer voor airless spuitwerk is afhankelijk van het totale aantal vierkante meter dat je graag gespoten wil hebben. Bij kleinere klussen van 50 tot 250 vierkante meter hanteer ik een tarief van € 9,00 per vierkante meter. Bij wat grotere klussen van 250 tot 500 vierkante meter is dat tarief € 8,00 en bij klussen van meer dan 500 vierkante meter is het tarief € 7,00 per vierkante meter.

Dit zijn de prijzen van het meest complete pakket. Omdat elke klus anders is en men soms graag zelf helpt om de kosten te verlagen, biedt ik ook een pakket aan waarbij de tarieven € 4,00, € 5,00 of € 6,00 per vierkante meter zijn. Later vertel ik je wat meer over deze pakketten.

Klik op deze link om een indicatie te krijgen voor de spuitwerk kosten

Verschillende pakketten

Elke klus is anders en elke klant heeft zijn of haar eigen wensen. Daarom bied ik de mogelijkheid om airless spuitwerk in twee soorten pakketten af te nemen. In het meest complete pakket (pakket 1) neem ik alles uit handen voor je.

Dat betekent dat ik al het afplakwerk voor je doe, ik zal alle stopcontacten demonteren op plekken waar gespoten wordt en achteraf zorg ik voor het kitwerk dat op alle randen en naden gedaan moet worden. Naast pakket 1 bied ik ook pakket 2 aan.

In pakket 2 zorg ik alleen voor het airless spuitwerk. Dat betekent dat je zelf alles afplakt, en zelf alles demonteert op plekken waar gespoten wordt. Zodra alles gereed is om verf te spuiten, zal ik bij je langskomen.

Bovendien heb je in pakket 2 de kans om door mij een goedkopere latex verf te gebruiken. Uiteraard bespreken we dit vooraf samen, zodat je weet wat je van me kan verwachten.

Verf spuiten is in veel gevallen maatwerk. Geen enkele ruimte is hetzelfde en bovendien heeft iedereen andere wensen. Daarom kijk ik graag met je mee naar de ruimte die je wil laten spuiten.

Samen kijken we wat ik voor je ga doen, welke verf ik ga gebruiken en welk pakket het beste bij je wensen past. Uiteindelijk heb ik maar één doel, en dat is dat jij helemaal tevreden bent met het airless spuitwerk dat ik voor je ga doen.

Klik hier voor de spuitwerk kosten

Ervaringen airless spuitwerk:

Klik op deze link voor alle airless prijzen per M2

Scroll naar boven