Latex Spuiten Aalsmeer? Wij zijn snel beschikbaar

Latex spuiten Aalsmeer? Het wordt steeds populairder om je woning te laten verven met behulp van een spuit. Het is ook niet zo gek om dit op deze manier te doen want met het spuiten zorg je ervoor dat je een mooie egale laag verf op de muur krijgt mits degene die het aanbrengt hier ervaring in heeft.

Ben jij aan het twijfelen of het laten spuiten van jouw muur, plafond of trap een optie is? Neem gerust contact met ons op en vraag ons om een persoonlijke offerte!

Wat zijn de kosten per vierkante meter?

Wij werken niet per uur maar per vierkante meter, op deze manier is het voor jouw makkelijker om te weten wat de prijs zal zijn van onze dienst. Wat de kosten zijn per vierkante meter kan verschillend zijn en hangt af van het aantal vierkante meter dat gedaan moet worden want 50m2 tot 250m2 kost €9,00 exclusief btw terwijl alles boven de 500m2 €7,00 exclusief btw kost.

De prijzen zijn altijd exclusief btw en de hoogte hiervan hangt af van de woning die jij wil laten doen. Heb jij een woning die jonger is dan 2 jaar? Dan is de btw 21% maar is de woning ouder dan 2 jaar dan is de btw slechts 9%. Als het om een bedrijfspand gaat dan is de btw altijd 21%.

Ook kan kiezen voor pakket 2 en in dit geval zijn de kosten €6,00 per vierkante meter. Bij dit pakket moet je echter zelf afdekken en afplakken en zelf opruimen en afvoeren van de rommel na het spuiten.

Waarom kiezen voor een latex spuiter?

Wij hebben al geruime tijd ervaring en weten hoe wij jouw muur mooi egaal en glad krijgen. Daarnaast werken wij vlot vooral in verhouding tot het reguliere schilderen waardoor je niet meerdere dagen in de rommel zit.

Ook de kwaliteit van ons materiaal is veelzeggend want wij gebruiken enkel materiaal van goede kwaliteit evenals de verf die wij gebruiken.

De machine die we gebruiken is van Graco en zorgt ervoor dat de verf Airless op de muur gespoten wordt. Deze Graco is voor professioneel gebruik.

De verf die wij gebruiken is van Sigma en heeft een goede schrobklasse namelijk schrobklasse 1 en dit zorgt ervoor dat jij de muur wanneer deze goed droog is kan schoonmaken wanneer er per ongeluk een vlek op gekomen is.

Ook biedt deze schrobklasse een langere slijtvaste periode aan waardoor jij langer kan genieten van jouw frisse n vernieuwde muren en plafonds.

sigma superlatex

Wat is inbegrepen in het pakket?

Bij latex spuiten Aalsmeer heb je de keuze om een all-in pakket af te nemen waarbij wij ervoor zorgen dat jij geen werk hebt van onze komst. Wij doen dan het afdekken en afplakken en het afvoeren en opruimen van de rommel zodat jij dit niet hoeft te doen.

Wanneer jij liever wat kosten bespaard kan je dit ook zelf doen, in dit geval kies je voor pakket 2 waarbij jij de voorbereiding en het opruimen zelf doet. Bij al onze pakketten is het zo dat er nog btw over de prijs heen komt.

Zijn er ook nog meer opties om te laten spuiten?

Niet alleen muren en plafonds kunnen door ons worden gespoten maar ook jouw trap of jouw deuren kunnen wij van latex spuiter Uithoornverven met onze verfspuit. In principe doen wij vele soorten houtwerk en ook fijner houtwerk behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer jij graag zeker wil weten of jouw klus tot de mogelijkheden behoord vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op. Wij kunnen jou dan meteen vertellen of de klus mogelijk is en wat de kosten zullen zijn van jouw gekozen project.

Klik hier voor de spuitwerk kosten

Ervaringen

Klik hier voor de spuitwerk kosten

Latex Spuiter Aalsmeer aan de slag:

Op de video zie je hoe latex spuiten Aalsmeer precies gaat. Bekijk vooral hoe mooi het eindresultaat is geworden:

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven