Latex Spuiten Alphen aan den Rijn Gezocht? Snel Beschikbaar!

Hi, wil jij graag je plafonds en muren latex spuiten Alphen aan den Rijn? Goed nieuws! Wij kunnen in een redelijk rap tempo terecht voor het kwaliteit airless spuiten.

In dit artikel wil ik je graag onthullen waarom het spuiten van wanden en plafonds vandaag de dag zo populair is, welke materialen wij gebruiken, hoe we te werk gaan en het belangrijkste wat de kosten per pakket zijn voor het spuiten.

Latex spuiten Alphen aan den Rijn is erg populair omdat:

Er zijn 3 redenen waarom het laten uitvoeren van spuitwerk zo populair is vandaag de dag. Reden 1 is, omdat het eindresultaat gewoon super strak is. Nadat de spuiter de banen heeft aangebracht met de duurzame airless spuitmachine zijn er totaal GEEN zichtbare banen te zien.

De latexverf word namelijk onder druk door de slang geperst, 3 keer gefilterd en daarna komt het fijn door de tip van de spuitpistool. Omdat de verf 3 keer gefilterd wordt, komt de verf strak op de muur terecht.

Reden 2 is, het spuiten gaat super snel. Een woonkamer is vaak al gespoten in 20 minuten. Het enige wat het langste duurt is vaak het afplakken van objecten waar geen verf op mag komen. Objecten zoals deuren, kozijnen, ramen, trappen etc.

Omdat het zo snel gaat kost het laten spuiten van wanden en plafonds ook een stuk minder dan alles laten rollen. De latex spuiter is namelijk veel sneller klaar en dat kost minder arbeidsuren. Dat is dan ook meteen reden 3.

Kort maar krachtig: De mensen kiezen voor latex spuitwerk omdat het snel, mooi en stukken goedkoper is dan rollen en kwasten. Kies je voor pakket 2 en ga je dus zelf alles afplakken, dan kunnen de kosten nog goedkoper uitpakken! Straks meer over de 2 pakketten die wij aanbieden!

Wij gaan voor kwaliteit!

Elke spuitklus die latex spuiten Alphen aan den Rijn uitvoert moet gebeuren met kwaliteit materialen. Zo spuiten we wanden en plafonds in woningen met een goed reinigbare latexverf van Sigma.

Sigma Superlatex Schrobklasse 1 om precies te zijn. De schrobklasse van het merk zegt hoe goed de muren en plafonds reinig baar zijn. Zodra we een mooie grote bedrijfspand mogen spuiten, maken we veel gebruik van schrobklasse 2 verf.

sigma superlatex

De reden waarom wij in bedrijfspanden kiezen voor schrobklasse 2 is, omdat er voor de wanden meestal stellingen of kasten komen te staan. Het is dan natuurlijk zonde om een dure latexverf op de muren airless te spuiten.

Zodra mensen vaak aanwezig zijn in een bepaalde kamer van het pand maken we wel weer gebruik van schrobklasse 1 verf. Bijvoorbeeld in kantoren en wc.

Zijn je muren netjes glad gestuukt door de stukadoor? Zo ja, dan wordt er door de spuiter altijd eerst een laag voorstrijk gespoten. Het spuiten van voorstrijk is erg belangrijk omdat je met een voorstrijk laag de zuigkracht uit de muur haalt. Zodra de airless spuiter daarna de 2 lagen kwaliteit latex gaat aanbrengen, zullen de lagen mooi strak vloeien op de wanden en plafonds!

Kitten van openstaande naden

Zodra wij openstaande naden zien kitten wij deze dicht voordat we beginnen met het spuitwerk van latex. Het uitvoeren van kit werkzaamheden geeft namelijk een extra strak eindresultaat! Het kitten gebeurt overigens met een goede acrylaatkit van Den Brave. De Anticrack kit. Wij willen namelijk niet dat de kit of de verf op de kit gaat scheuren, dat zou zonde zijn van al het werk.

De kosten voor het spuiten

Eerder in dit artikel had ik het erover dat je geld kan besparen met pakket 2. Ik wil hier nu graag verder op ingaan. Wij bieden 2 verschillende pakketten aan. Kies je voor pakket 1 dan doen wij alles van afplakken/voorstrijk spuiten indien nodig, kitten en spuiten. Ook demonteren we stopcontacten, lampen etc. Pakket 1 is dan ook een stuk duurder dan pakket 2.

Ben je zelf erg handig, dan is pakket 2 ideaal voor jou! Bij pakket 2 doe je vooral zelf alle taken vooraf. Zoals het demonteren van stopcontacten. Alles netjes afplakken op onderdelen waar geen nevel op mag komen etc. Latex spuiten Alphen aan den Rijn komt dan nadat jij zelf alle voorbereidende taken hebt gedaan alleen voor het spuiten van 2 lagen kwaliteit latex.

Klik op deze link om de spuitwerk kosten te bekijken

Klantervaringen

Klik op deze link voor alle airless prijzen per M2

Schilder Alphen aan den Rijn

Wil je naast het spuiten van je wanden en plafonds ook ander schilderwerk laten uitvoeren? Buiten schilderwerk bijvoorbeeld? Zo ja, dan kan schilder Alphen aan den Rijn je daar ook bij helpen. Geef bij het invullen van het contactformulier aan dat er ook ander schilderwerk uitgevoerd moet worden.

Klik op deze link voor de spuitwerk

Scroll naar boven