Latex spuiten Amsterdam? Vanaf 3 euro per m2

Wanneer je opzoek ben naar een vakkundige schilder voor latex spuiten Amsterdam dan ben je hier op het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en gedrevenheid om kwaliteit te leveren zorgen ervoor dat je een gegarandeerd strak resultaat zal zien na afloop van de klus.

Waarom latex laten spuiten?

Het spuiten van latex wordt tegenwoordig steeds populairder en dat is uiteraard niet zo gek. Er zitten namelijk veel voordelen aan het laten aanbrengen van verf op deze manier namelijk:

Tijdbesparend: In vele gevallen van het reguliere sauzen neemt de klus toch redelijk wat tijd in beslag. Het sauzen met een roller is daarbij ook arbeidsintensiever dan het aanbrengen met de verfspuit.

De besparing van tijd zorgt ervoor dat je minder lang hoeft te wachten voor je de woning of jouw bedrijfspand weer kan betreden. Tevens zorgt dit ervoor dat je niet veel geld aan het uurloon van de schilder kwijt bent. Mocht je precies willen weten wat de kosten zullen worden van jouw klus dan kan je een offerte aanvragen via de website.

Kwaliteit: Wanneer er met de hand wordt gerold dan zijn er toch vaak nog banen zichtbaar op de muur of op jouw plafond. Dit is niet de kwaliteit die graag zou willen hebben. Bij Latex spuiten Amsterdam is dit niet het geval. De verf wordt dan namelijk onder zeer hoge druk uit de machine gespoten en aangebracht door verneveling.

De nevel zorgt voor een mooi dekkend effect welke geen banen zal creëren. Echter is het heel belangrijk dat je niet zomaar zelf deze klus gaat proberen. Wanneer je de verf op de verkeerde manier aanbrengt zal je namelijk een ontzettend lelijk resultaat krijgen welke moeilijker te verwijderen is. Wij spuiten overigens altijd met Sigma latex verf van schrobklasse 1. Deze verf is goed te reinigen en van uitstekende kwaliteit!

sigma superlatex

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is essentieel voor het beste mogelijke resultaat. Dit resultaat is niet haalbaar wanneer je de kantjes ervan af wil lopen. Daarom vinden wij het belangrijk dat er bij alle werkzaamheden goed wordt gekeken naar de kwaliteit en zijn wij enkel tevreden als we het beoogde resultaat behaald hebben.

Een van die voorbereidende werkzaamheden is het kitten van naden of gaatjes. Dit kitten gebeurt na het aanbrengen van de voorstrijk zodat de kit goed kan hechten. Er wordt gebruik gemaakt van een kit welke niet kan scheuren, dit is belangrijk omdat ook in de toekomst je geen scheuren wil zien op de muur of in het plafond. Na het kitten kunnen wij beginnen met het aanbrengen van de verf.

Klantervaringen

Spuitwerk Kosten

1500M2 Spuitwerk Video:

Het aanbrengen van latex verf

Na een goede voorbereiding beginnen we met het vullen van onze machine. Deze zorgt ervoor dat de verf er onder hoge druk uit wordt gespoten en verneveld wordt op jouw muur of jouw plafond. In de meeste gevallen is de vloer al afgedekt en zijn de meubelen uit de ruimte gehaald. Wanneer dit niet het geval is behoren deze werkzaamheden ook bij de voorbereiding.

Je kan zelf kiezen welk pakket je neemt. Hierbij is de keuze om zelf de voorbereiding te doen maar je kan er ook voor kiezen om de voorbereidingen door ons te laten uitvoeren zodat je zelf geen om kijken hebt hiernaar.

Het aanbrengen zelf zal altijd door ons gebeuren gezien dit door een vakkundige schilder uitgevoerd zal moeten worden. Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden kan jij genieten van een prachtig en strak eindresultaat. Ongeacht de oppervlakte van de klus zal het eindresultaat dankzij het latex spuiten Amsterdam altijd mooi en egaal zijn.

Voor meer informatie over latex spuiten of om een offerte op te vragen kan je contact met ons opnemen via de website. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven