Latex spuiten Breda? Vanaf 3 euro per m2:

Er zijn veel opties wanneer het op schilderen of latex spuiten Breda aan komt. Echter is het erg belangrijk dat je goed kijkt naar een vakman. Jij wil toch immers ook het beste resultaat voor de klus?

Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik schilder wilde worden en heb hier dan ook de vakopleiding voor gevolgd. Na bij verschillende schildersbedrijven ervaring opgedaan te hebben ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandig ondernemer.

Bij mij geldt dan ook dat ik enkel het beste resultaat wil leveren en dit doe ik doormiddel van het werken met verf en apparatuur van goede kwaliteit.

sigma superlatex

Wat is latex spuiten?

Het spuiten van latex is iets wat tegenwoordig steeds vaker gebruikt wordt. Het latex spuiten is eigenlijk de latexverf in een machine gieten en deze machinaal onder hoge druk aanbrengen op de muur. Als dit goed gebeurt geeft het een hele nette strakke look. Echter aangebracht door iemand die er geen verstand van heeft kan het juist erg slordig worden. Ga dus vooral niet zelf aan de gang met een spuit machine als je niet weet wat je doet.

Wat zijn de voordelen van latex spuiten?

Het spuiten van latex kent meerdere voordelen, een daarvan is dat het kosten besparend is. Het is namelijk zo dat het dankzij de effectieve manier veel sneller aan te brengen is dan het werken met een reguliere roller. Doordat de schilder minder tijd kwijt is, kost het jou automatisch minder werkloon van de schilder.

Het tweede voordeel is hierboven al genoemd maar je bespaart ook tijd door de verf op de muur of op het plafond te laten spuiten. Dit is een mooie bijkomstigheid want hierdoor kan jij sneller gebruik maken van de pas geverfde woning of bedrijfspand dankzij latex spuiten Breda.

Als laatst is het zo dat je een veel strakker resultaat kan neerzetten door de precisie van de manier van werken. De machine duwt namelijk de verf onder hoge druk uit de spuitmond wat ervoor zorgt dat latex spuiten Breda dit heel egaal over de muur of het plafond kan verdelen.

Wat kost het spuiten van latex?

De kosten van het laten spuiten van de latex kunnen per klus verschillend zijn. Dit komt omdat er meerdere factoren zijn die de prijs voor de klus bepalen. Zo is het oppervlakte van de klus van belang, hoe groter de oppervlakte hoe minder je zal betalen per vierkante meter. Latex spuiten Breda heeft daarnaast ook twee pakketopties waaruit je kan kiezen.

Bij het ene pakket zitten de voorbereidingen erbij in, dit betekent dat jij zelf geen voorbereidingen hoeft te doen zoals afplakken, afdekken of losschroeven van stopcontacten. Door het kiezen van dit pakket hoef jij zelf uiteraard niets te doen aan de klus maar dit zorgt er wel voor dat jij meer zal moeten betalen. Heb jij nou absoluut geen zin om zelf iets te moeten doen? Dan kan je voor het andere pakket kiezen. Geef dan tijdens de offerte aan naar welk pakket jouw voorkeur gaat.

Ook zijn er verschillende soorten oppervlaktes die toch het een en ander met zich mee brengen. Zo kan het zijn dat wij bij een nieuwgebouwde woning voorstrijk moeten gebruiken vanwege de zuigende werking van pas gestuukte muren of plafonds. De voorstrijk wordt op dezelfde manier aangebracht als de latexverf. Deze voorstrijk is van belang om ervoor te zorgen dat de latex mooi op de muur komt en ook dat het na langere periode nog mooi blijft zitten.

Mocht jij nou een bijzondere situatie hebben of gewoon een idee wil hebben van de kosten dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

Spuitwerk Kosten

Klantervaringen

Spuitwerk Kosten

1500M2 Muren Spuitwerk Video:Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven