Latex Spuiten Hoofddorp? Vanaf 3 euro per m2:

Hi, Kevin hier van latex spuiten Hoofddorp. Heb je pas je muren en plafonds laten stukadoren door de sterke stukadoor en wil je deze snel strak laten spuiten? Of wil je jouw muren gewoon even opfrissen met een goede kwalitatieve latexverf?

Wat de reden ook mag zijn, wij zijn snel beschikbaar voor het uitvoeren van latex spuitwerk. In dit artikel wil ik je van alles vertellen over waarom spuitwerk zo populair is, welke kwaliteitsproducten wij gebruiken en wat de kosten zijn.

Veel mensen kiezen voor latex spuiten Hoofddorp omdat:

Omdat het spuitwerk erg snel uitgevoerd kan worden, waardoor je weer snel in je woning of bedrijfspand terecht kunt. Het spuiten gebeurt met een professionele spuitmachine en het eindresultaat is erg strak.

De latexverf word namelijk uit de latexverfemmer gepompt, daarna met hoge druk door de slang naar het spuitpistool gebracht. Tijdens het oppompen van de verf word de verf maar liefst 3 keer gefilterd!

Wanneer de hendel overgehaald word komt de verf onder druk door een klein gaatje waarmee we strakke banen kunnen spuiten! Daarnaast is het ook veel goedkoper dan alle muren en plafonds laten rollen en kwasten. Spuitwerk kan 40% goedkoper uitpakken dan dat je alles traditioneel laat uitvoeren door de schilder.

Goed materiaal en gereedschap is het halve werk!

Om het beste eindresultaat te behalen werken wij alleen met de beste apparatuur en materialen. De verf die wij in woningen gebruiken is altijd van schrobklasse 1. Sigma Super Latex is de latex die wij dan gebruiken. Schrobklasse 1 latexverf wil zeggen dat de verf goed te reinigen is.

Mochten we de kans krijgen om een bedrijfspand te spuiten, dan werken we weer met schrobklasse 2 verf. Deze is namelijk een stuk goedkoper dan schrobklasse 1 latexverf. Het is namelijk zonde om een dure latexverf op wanden te gaan spuiten, als er toch stellingen voor de wanden komen te staan.

sigma superlatex

De werkwijze die wij hanteren:

Zodra we een woning gaan spuiten plakken we alles netjes af waar geen nevel op mag komen. Nadat alles netjes afgeplakt is starten we met het spuitwerk. Is er gestuukt? Dan word er eerst 1 laag voorstrijk gespoten.

Nadat de voorstrijk droog is, kitten we alle hoeken die openstaan strak dicht met een goede kit van Den Brave. Nadat de kit is aangebracht spuiten we 2 lagen kwaliteit nat in nat. Aan het einde ruimen we netjes alles op en gaat latex spuiten Hoofddorp pas weg als u 100% tevreden bent!

Wanneer je wil dat wij dus alles doen van a tot z dan kun je kiezen voor pakket 1. Zodra je zelf 2 rechterhanden hebt en zelf kan afplakken, dan is pakket 2 ideaal. Naast het afplakken demonteer je ook zelf alle stopcontacten en zorg je dat de latex spuiter alleen hoeft te komen voor de spuitwerkzaamheden! Pakket 2 is dan ook goedkoper dan pakket 1.

Spuitwerk Kosten

Buitenschilderwerk?

Wil je naast het spuiten van wanden en plafonds ook buitenschilderwerk laten uitvoeren? Latex spuiter Hoofddorp kan dit eventueel ook voor je uitvoeren. Wanneer je even bij het contactformulier dit aangeeft, komt het helemaal goed.

Klantervaringen

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven