Latex spuiten Utrecht? Vanaf 3 euro:

Ondanks dat het nog niet enorm bekend is zijn er steeds meer mensen opzoek naar latex spuiten Utrecht en dit is natuurlijk niet heel gek. Wanneer jij opzoek bent naar een latex spuiter in de omgeving van Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van het laten spuiten van latex verf

Er zijn veel voordelen aan het laten spuiten van latexverf en om deze reden zijn er steeds meer mensen op zoek naar een latex spuiter voor hun klussen.

Vaak voordeliger. De reguliere manier van sauzen is de wel bekende variant met een roller. Deze manier is echter een tijdrovende klus en vaak een stuk intensiever voor de schilder. Door het spuiten van latex ben je een stuk minder tijd kwijt en dit zorgt er dus voor dat je minder betaald aan het werkloon van de schilder.

Strak resultaat. Veelal heb je met ouderwetse manier van sauzen zichtbare banen. Dit zorgt ervoor dat je niet het gewenste strakke resultaat krijgt. Wanneer je verf laat spuiten heb je dit probleem niet en krijg je een mooi egaal resultaat.

Tijdbesparend. Zoals hierboven al eens vermeld is dit een minder tijdrovende klus. Dit betekent niet alleen dat de kosten lager uit vallen op gebied van werkloon maar dit betekend ook dat jij sneller je bedrijfspand of jouw woning zal kunnen betreden.

1500M2 Muren Spuitwerk Video:

Latex spuiten nieuwbouwwoning

Juist in een nieuwbouwwoning wil je het mooiste resultaat en is het ook mogelijk om dit resultaat te behalen mits de stukadoor zijn werk goed heeft verstaan.

Latex spuiten Utrecht zal er in elk geval alles aan doen om het beoogde resultaat te kunnen behalen. Dit doen wij door de beginnen met het voorbehandelen van de muur.

Dit doen wij met een voorstrijk van het merk Sigma. Deze wordt op dezelfde wijze als de latexverf op de muur gespoten en is essentieel om ervoor te zorgen dat de verf goed op de muur blijft zitten. Wanneer wij geen voorstrijk zouden gebruiken kan het zijn dat de latexverfloskomt van de net gestuukte muren.

Ook plafonds krijgen dezelfde behandeling als deze net zijn opgeleverd. Hierna kunnen wij de muren voorzien van een frisse laag latexverf. Dit doen wij met dezelfde machine. De hoeveelheid lagen die nodig zijn hangen af van de klus maar in de meeste gevallen zijn 2 lagen verf voldoende voor een perfect strak resultaat.

Spuitwerk Kosten

Klantervaringen

Wat zijn de kosten?

De kosten van jouw klus hangen af van een aantal factoren en het is dus per klus verschillend. Het is al mogelijk om vanaf 3 euro per vierkante meter jouw muur of plafond te laten spuiten. Wanneer jij nieuwsgierig bent naar de exacte prijs kan je via onze website gemakkelijk een offerte aanvragen om op die manier iets inzichtelijker te hebben op welk bedrag jij uit zal komen. Een aantal factoren zijn:

Oppervlakte van de klus. De klus wordt berekend aan de hand van oppervlakte. Hoe groter de klus hoe goedkoper het zal worden per vierkante meter. Er zijn 3 opties mogelijk namelijk een oppervlakte van 50 tot 250 vierkante meter, een oppervlakte van 250 tot 500 vierkante meter of 500 vierkante meter en meer.

Gekozen pakket. Wanneer jij kiest voor het latex spuiten Utrecht dan heb je twee mogelijkheden. Je kan er namelijk voor kiezen om voor pakket 1 te gaan waarbij je zelf weinig voorbereiding hoeft te doen. Bij dit pakket zullen wij namelijk voor jou de vloeren afdekken, kozijnen en deuren afplakken en andere voorbereidende klussen uitvoeren. Maar je kan er ook voor kiezen om dit zelf te doen door pakket 2 te kiezen. Dit zorgt ervoor dat je goedkoper uit zal zijn.

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven