Latex spuiten Woerden

Wanneer je graag een andere kleur op je muren of je plafonds wil hebben dan denk je vaak aan het regulier sauzen van de muur of het plafond. Dit betekent dat je zelf met een roller aan de gang gaat of hier een bedrijf voor in huurt welke dan met een roller te werk gaat. Maar wanneer je zoekt op latex spuiten Woerden dan kom je uit op iets wat wellicht nog veel interessanter is voor jou!

Wat is latex spuiten?

Het spuiten van latex is een vorm van schilderen die veel voordelen met zich meebrengt. Het spuiten van latex is namelijk een makkelijkere en kostenbesparende manier om de muren en plafonds in een mum van tijd te voorzien van verf. Het is echter essentieel dat je dit laat doen door een ervaren schilder want ondanks dat het niet ingewikkeld lijkt zal je hier wel verstand van moeten hebben om een goed resultaat te krijgen.

Een groot voordeel van het laten spuiten van de muren is dat de verdeling van de verf het beste is. De verf wordt namelijk door de spuitmond geduwd onder hoge druk en dit zorgt voor een fijne nevel. De nevel zorgt op zijn beurt ervoor dat er geen lelijke vlekken of banen ontstaan op de muur of het plafond. Bij latex spuiten Woerden gebruiken we enkel hoogwaardig materiaal welke ervoor zorgt dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is.

Welke materialen gebruiken wij?

Niet iedere opdracht is hetzelfde. In de meeste gevallen is ons spuitapparatuur en de latexverf Sigma met schrobklasse 1 voldoende. Wanneer het een bedrijfspand is dan wordt er gebruik gemaakt van de latexverf van Sigma met schrobklasse 2. Echter kan het zijn dat er een uitzondering is in de regel. Wanneer er bijvoorbeeld gaten of naadjes in de muur zitten dan zullen deze eerst dicht gemaakt moeten worden om het beste egale resultaat te boeken.

Mocht de klus een nieuwgebouwde woning of een nieuwgebouwd bedrijfspand omvatten dan zal de muur vooraf behandeld moeten worden met onze voorstrijk. Deze voorstrijk is ook van het merk Sigma. Het doel van de voorstrijk is het verwijderen van de zuigkracht van de net gestuukte muur want in de meeste gevallen zal je een slordig en oneffen resultaat krijgen als je dat niet zou doen.

sigma superlatex

Wat kost het om de muur of plafond te laten spuiten?

Er zijn twee opties waar je voor kan kiezen wanneer je besluit de muur of het plafond te laten spuiten door Latex spuiten Woerden. Bij de eerste optie voeren wij alle werkzaamheden uit, denk hierbij aan het afplakken van ramen en kozijnen. Het verwijderen van oneffenheden doormiddel van kitten en uiteraard het spuitwerk zelf. Bij optie twee zal je zelf al het voorbereidende werk uit moeten voeren zoals het afplakken en netjes voorbereiden van de muur. Ook dien je stopcontacten en lampen te hebben verwijderd.

De kosten zijn hierom dan ook goedkoper wanneer je kiest voor het tweede pakket. Ben je nou nieuwsgierig geworden wat de exacte kosten zullen worden van de klus die jij voor ogen hebt? Neem dan gerust even contact met ons op voor het latex spuiten zodat wij een goede inschatting kunnen maken over de mogelijke kosten van jouw klus.

Spuitwerk Kosten

Kwaliteit

Ons streven is enkel de beste kwaliteit te leveren. Wij zullen hier dan ook ons best voor doen, graag bespreken we dan ook vooraf wat we moeten doen om het beoogde resultaat te behalen. Wanneer jouw klus lastig is of wellicht de verwachting te hoog is zullen we dit direct eerlijk communiceren want wij willen uiteraard dat onze klanten met een tevreden gevoel terugkijken op het resultaat.

Klantervaringen

1500M2 Muren Spuitwerk Video:Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven