Latex Spuiten Zoetermeer? Vanaf 3 euro per m2:

Wil jij latex spuiten Zoetermeer laten uitvoeren? Zo ja, dan hoef je niet verder te zoeken! Wij hebben al ruim wat jaren ervaring in het spuiten van plafonds, muren, binnen schilder werk en buiten schilder werk.

Bij ons kan je dus terecht voor al jouw schilderklussen. Omdat wij gebruik maken van een spuitmachine zijn wij ook nog eens erg vlot vooral als het gaat om grote oppervlaktes.

airless spuiter

Wat is de prijs voor het laten aanbrengen van latex op plafonds of muren?

Het is natuurlijk zo dat de kosten altijd iets anders uitkunnen vallen bijvoorbeeld wanneer er voorstrijk gebruikt moet worden maar wij hebben wel een richtlijn die we gebruiken om jou een idee te geven van het kostenplaatje voordat jij een offerte aan hebt gevraagd. Het is namelijk zo dat wij werken per vierkante meter, een kleine ruimte van 50 vierkante meter tot 250 vierkante meter is duurder dan een grote ruimte vanaf 500 vierkante meter.

De kosten zijn ook afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Er zijn namelijk twee verschillende pakketten. Het eerste pakket is dat alles door ons gedaan wordt. Bij alles door ons gedaan wordt kan je denken aan afplakken van kozijnen en afdekken van de vloer.

Ook het opruimen van de rommel na het spuiten van de muur of het plafond en het afvoeren van deze rommel is dan voor onze rekening. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten adviseren we jou om een offerte aan te vragen bij  latex spuiter Wassenaar. Mochten we tijdens de klus dingen tegenkomen waardoor de kosten hoger kunnen uitvallen dan laten we dit weten zodat jij niet achteraf voor verassingen staat.

Onze prijzen zijn exclusief btw en dit betekend dat er bij bedrijfspanden en nieuwbouwwoningen nog 21% btw over de prijs heen komt. Bij oudere woningen zijn de kosten van de btw aanzienlijk lager namelijk 9%.

Kwaliteit verf voor het spuiten

Wij gebruiken enkel de verf waarvan wij vinden dat de kwaliteit voldoet aan onze eisen en de verf van Sigma is naar onze mening dan ook de beste verf op dit moment. De verf van Sigma gebruiken we voor de muren maar ook voor het houtwerk en als voorstrijk. De latexverf van Sigma heeft een goede schrobklasse wat ervoor zorgt dat het reinigbaar is echter gebruiken we in woningen vaak een hogere schrobklasse dan in bedrijfspanden omdat je hier minder snel de muur zal hoeven reinigen. Onze spuitmachines zijn ook van professionele kwaliteit en dit zorgt ervoor dat jij een mooi strak effect krijgt op jouw muur.

sigma superlatex

Waarom kiezen voor latex spuiten?

Niet alleen hebben wij hoogwaardige kwaliteit producten maar ook zorgt de ervaring ervoor dat jij gegarandeerd bent van een goede oplevering. Het spuiten wordt namelijk steeds populairder en steeds meer mensen gebruiken de verfspuit terwijl ze hier geen goede oefening in hebben gehad.

Wanneer de verf niet door een professionele spuiter aan wordt gebracht of met een verkeerde verfspuit zal de verf erg lelijk op de muur komen en het nadeel hiervan is dat het herstellen vaak flink wat tijd kost. Juist om deze reden is het dus ook erg belangrijk om goed te kijken waar jij je diensten afneemt want goedkoop kan ook duurkoop zijn.

Niet alleen zorgt onze ervaring van latex spuiten Zoetermeer voor een mooi resultaat maar ook zorgt het ervoor dat wij onze klussen vlot af maken en je dus geen wekenlang in de troep hoeft te zitten. Of het nu binnen schilder werk of buiten schilder werk is wij zorgen ervoor dat de klus een mooi resultaat heeft en dat alles naar wens is zodat jij met een goed gevoel kan genieten van jouw vers gespoten schilderwerk.

Klik hier voor de spuitwerk kosten

Scroll naar boven