Latex Spuiter bergen op zoom aangeboden! Snel beschikbaar vanaf 4 euro per m2

Hi hallo! Leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Zoek je latex spuiter Bergen op Zoom? Wij kunnen heel jouw woning of bedrijfspand kwaliteit spuiten met latex. Latex spuiten is erg populair vandaag de dag. Niet zo heel vreemd eigenlijk als je erover nadenkt.

Spuitwerk is erg snel klaar, het is super strak omdat er gespoten word met nevel onder druk en de kosten zijn veel goedkoper dan alles rollen en kwasten. Ver in het verleden moest alles met de roller en kwast uitgevoerd worden, gelukkig hoeft dat nu niet meer. Wij rollen alleen nog kleine ruimtes als het de moeite waard is. Zodra het afplakken in een kleine ruimte teveel werk is, dan is rollen en kwasten weer veel sneller.

Naast het spuiten voeren we ook buitenschilderwerkzaamheden uit. Deuren, kozijnen en ramen lakken, het is geen probleem. Maar dit doen we dan wel in eigen omgeving. Zoals Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs. Latex spuiten doen we door heel Nederland.

Zonder goede materialen en apparatuur geen kwaliteit!

Goed gereedschap en materiaal is het halve werk. Daar staan wij 100% achter. Wij werken altijd met de beste latexverven en apparatuur. Zo spuiten we in woningen alleen met Sigma Superlatex Schrobklasse 1. Dit is een dikke goed verspuitbare verf. Je muren en plafonds zullen er van genieten.

sigma superlatex

Het spuiten doen we met Graco spuitapparatuur. De reden waarom wij voor Graco hebben gekozen is omdat Graco marktleider is op het gebied van airless spuitapparatuur en dergelijke. Daarnaast blijven zij ook continu zichzelf ontwikkelen als bedrijf en dat is ook goed te zien als het spuitwerk is uitgevoerd met het apparatuur!

Stoere stukadoor geweest?

Wanneer de stukadoor is langsgeweest zijn wij of heel blij of minder blij. Omdat er namelijk veel verschil tussen stukadoren aanwezig is. Als het een stukadoor is die bijvoorbeeld dag en nacht bij wijze van spreken muren en plafonds behandelt, dan zit het goed. Wij komen niet veel gebreken tegen.

Is de stukadoor niet elke dag aan het stuken, maar ook aan het tegelzetten tussen het stuken door, dan is het veel meer werk dan normaal. Wanneer de muren en plafonds goed gecontroleerd zijn door ons en de afplakwerkzaamheden gedaan zijn, dan begint het feest!

We zorgen dat de machine klaar staat voor het spuiten van een goede dekkende laag voorstrijk. Wanneer de voorstrijk is gespoten wachten we tot het droog is. Na het drogen gaan we alle hoeken kitten en alles afspuiten met 2 lagen kwaliteit latex. Wij spuiten dus altijd 1 laag voorstrijk bij gestuukte muren en plafonds en 2 lagen sigma latex.

Wat kost het spuitwerk?

De spuitkosten heb je zelf eigenlijk in de hand. Kan je zelf een hoop voorbereidende taken uitvoeren, dan is pakket 2 ideaal voor jou. Pakket 2 is onze low budget pakket.

Toch liever ons alles laten uitvoeren, dan is pakket 1 ideaal voor jou. Dit pakket is wel een stuk duurder omdat wij langer bezig zijn met de opdracht. Klik op de link hieronder om de prijzen te vergelijken per pakket:

Spuitwerk prijzen per pakket

Klantervaringen

Klik op deze link voor alle airless prijzen per M2

Scroll naar boven