Latex Spuiter Nederland? V.A 4 Euro Per M2

Zoek je latex spuiter Nederland? Welkom! Mijn naam is Kevin en ik kom graag snel bij jou je wanden en plafonds voorzien van kwaliteit latexverf. Voorheen deed ik alles met de roller en kwast, maar dit nam veel tijd in beslag, dus ging ik mijzelf verdiepen in kwaliteit latex spuiten.

Zo ging ik testen welk spuit apparatuur het beste werkt. Welke verf het strakste en mooiste resultaat geeft. Welk afplakmateriaal het beste blijft plakken op onderdelen waar geen nevel op mag komen, met welke voorstrijk ik het beste kan spuiten zodra wanden en plafonds gestuukt zijn etc.

Nu jaren ervaring hebben opgebouwd, kan ik zeggen dat ik een goede kwalitatieve latex spuiter ben geworden. Hier op deze pagina wil ik het één en ander vertellen over mijn diensten. Welke materialen ik gebruik, hoe ik te werk ga als er gestuukt is en wat de kosten per dienst pakket zijn.

airless spuiter

Veel mensen kiezen voor latex spuitwerk!

Latex spuiten is ontzettend populair bij mensen die net de sleutels van hun opgeleverde woning hebben gekregen of bij mensen die hun woning hebben gestuukt. Eigenlijk helemaal niet zo heel gek, want spuitwerk is ontzettend strak! De verf word namelijk onder druk door de slang naar het pistool gedrukt. Zodra de hendel van het pistool overgehaald word komt er door een klein gaatje van het pistool een baan met nevel.

Met deze nevel is het mogelijk om lucht loos hele strakke banen latex te spuiten. Zo strak dat aan het einde absoluut geen zichtbare banen te zien zijn. Naast dat spuitwerk met airless machine zo ontzettend strak is, is het spuitwerk ook zo uitgevoerd.

Meestal neemt het afplakken van kozijnen, ramen etc de meeste tijd in beslag. Wat ook belangrijk is, is dat de kosten voor het laten uitvoeren veel voordeliger zijn dan wanneer alles met de hand gerold moet worden. Dit heeft dus te maken met de tempo.

Goede materialen en apparatuur is het halve werk!

Wij willen de beste latex spuiters zijn van Nederland, dus daarom werken wij alleen met professioneel materiaal en apparatuur. Zo is de latexverf bijvoorbeeld van het merk Sigma. Als we een woning moeten spuiten, dan werken we vaak met een schrobklasse 1 latexverf. Zoals de Sigma Superlatex Schrobklasse 1. Dit is een goede kwalitatieve verf en goed te reinigen.

Het spuiten doen we uitsluitend met Graco apparatuur. Waarom, omdat de apparatuur van Graco uitstekende eindresultaten geeft! Graco is een Amerikaans bedrijf en blijft zicht ontwikkelen op het gebiev van airless apparatuur en omdat zij dat doen zijn zij marktleider.

Voordat alle spuitwerkzaamheden pas uitgevoerd kunnen worden, moet er eerst fanatiek en kundig afgeplakt worden. Kozijnen, ramen, trappen, deuren etc, het krijgt allemaal een afdeklaag met folie of papier.

sigma superlatex

Stukadoor Langs geweest?

Heb jij strakke wanden en plafonds opgeleverd gekregen dankzij de sterke stukadoor? Dan beginnen we na het afplakken niet direct met het spuiten van latex. Nee, eerst worden de wanden en plafonds verwend met een dekkende voorstrijk laag.

Is de voorstrijk eenmaal droog, dan gaan we starten met kitten. Alle openstaande hoeken kitten we dicht met Acrylaatkit van Den Brave. Natuurlijk willen we niet dat de kit of de verf later op de kit gaat scheuren, dus maken we gebruik van een anti crack kit!

Airless prijs per m2?

Je kan zelf bepalen hoeveel de spuitwerk opdracht gaat kosten. Geld gaat het natuurlijk altijd kosten, maar indien je bijvoorbeeld zelf veel voorbereidend werk doet, scheelt dit je geld. Zodra je zelf af gaat plakken, objecten zoals stopcontacten, lampen etc verwijdert en alles aan het einde opruimt, bespaar je een hoop centen en ga je voor pakket 2.

Liever dat latex spuiter Nederland de gehele klus uitvoert? Dat kan! Door op de link hieronder te klikken kun je de airless prijs per pakket inzien:

Airless prijs per m2

Klantervaringen

Klik op deze link voor alle airless prijzen per M2

Scroll naar boven