Latex Spuiter Noord Holland Gezocht? Wij kunnen snel terecht:

Hi! latex spuiter Noord Holland hier, welkom op deze pagina! Op deze pagina ga ik het één en ander onthullen over mijn spuitwerk. Hoe het komt dat latex spuiten erg populair is, welke materiaal wij voor het afplakken en spuiten gebruiken, wat de kosten zijn en hoe je eventueel kosten kunt besparen!

Ongeveer 5 jaar geleden voerde wij nog alles op de ouderwetse manier uit. Muren en plafonds sauzen met de roller. Dit nam veel tijd in beslag. Zodoende zijn wij op het latex spuiten terecht gekomen.

Na het volgen van diverse cursussen zijn wij een specialist in het latex spuiten geworden. Muren en plafonds sauzen doen we vandaag de dag alleen nog in kleine ruimtes. De reden waarom wij daar dan nog muren sauzen heeft te maken met dat het afplakken veel langer duurt dan het sauswerk.

airless spuiter

Spuitwerk ontzettend populair!

Het spuiten van woningen is de laatste jaren erg populair geworden! Dat heeft te maken met een aantal redenen. Zo is spuitwerk ontzettend strak en krijg je na het spuiten geen zichtbare banen te zien. Met ouderwets rollen is dit soms nog al eens het geval.

Daarnaast gaat het spuiten erg snel. Indien je dus snel weer verder moet met andere projecten, dan is spuitwerk laten uitvoeren ideaal! Een complete woning is vaak in 3 dagen afgespoten.

Gaat het alleen om het spuiten van een aantal kamers of een woonkamer? Dan kan dat in één dag geregeld worden. Daarnaast zijn de kosten veel lager dan alles traditioneel laten rollen, omdat het dus veel sneller klaar is.

Top verf en materialen!

Om de beste kwaliteit te kunnen waarmaken, werken wij alleen met A kwaliteit merken. Zo plakken wij de gehele woning compleet af met afplak materiaal van Progold. Dit afplakmateriaal is erg stevig en plakt goed vast, zo hoeven wij na het spuiten zo min mogelijk te poetsen! Goed voor ons want dan kunnen wij sneller door naar de volgende opdracht en goed voor jou, want dan kan jij ook weer verder met je projecten!

Het spuiten in woningen gebeurt alleen met Sigma Superlatex Schrobklasse 1 latexverf. Dit is een dikke latexverf en geeft een fantastisch resultaat! Hoe lager de schrobklasse is, hoe beter deze schoon te maken is. Nogmaals, wij werken alleen met schrobklasse 1 Sigma Superlatex.

Daar is de prijs dan ook naar. Let hier goed op zodra je diverse offertes aanvraagt bij andere bedrijven! Lees je schrobklasse 2 in een offerte, dan is dat in mijn optiek, foute boel! De prijs zal dan natuurlijk goedkoper zijn, maar de kwaliteit veel minder!

sigma superlatex

Woning aangepakt door stukadoor?

Zijn je wanden van korrelachtig naar super strak gestuukt? Top! Want dan kunnen wij voor het mooiste eindresultaat zorgen! 100% goede spuitkwaliteit kan namelijk alleen op strakke wanden bereikt worden. Zodra we over bestaande verflagen moeten spuiten, is het resultaat altijd iets minder. Tenzij de vorige lagen natuurlijk ook gespoten zijn.

Omdat de muren na het stuken erg zuigen, moeten we ervoor zorgen dat de muren geen zuigkracht meer hebben. Om daarvoor te zorgen spuiten we altijd na het afplakken 1 kwaliteit voorstrijk van het merk Glidden.

Glidden word gemaakt door Sigma en is ook weer van uitstekende kwaliteit! Sommige spuiters werken met een doorzichtige voorstrijk, maar wij doen dit absoluut niet! Het moet na het voorstrijken al voor zo’n 80% dekkend zijn! Wij willen aan het einde van de opdracht namelijk zeker weten dat de wanden en plafonds goed dekkend zijn gespoten!

Als de voorstrijk met onze duurzame airless spuitapparatuur is aangebracht, nemen we pauze en wachten we tot de voorstrijk goed droog is. Zodra de voorstrijk helemaal goed droog is, gaat latex spuiter Noord Holland starten met de kitwerkzaamheden!

Alle hoeken van aansluitende wanden en plafonds worden netjes dicht gekit met een goede elastische niet scheurbare kit. De kit die wij daarvoor gebruiken is van Den Brave. Zien wij dat er ook naden zijn bij kozijnen, dan kitten wij deze van zelf sprekend ook netjes dicht.

Wat kost het spuiten?

Het kostenplaatje per project hangt natuurlijk af van wat jij zelf wilt. Wanneer je zelf alle voorbereidende werkzaamheden voor ons uitvoert, dan kun je flink kosten besparen! Maar let op, je moet dan zelf alles afplakken/afdekken. Lampen haal je zelf van het plafond en stopcontacten demonteer je van de muur. Wij komen alleen voor het kitten en spuiten van voorstrijk of latex.

Aan het einde van het project haal je zelf al het afplakmateriaal weg en gooi je het in de afvalbak. Door alle voorbereidende werkzaamheden uit te voeren, kies je voor pakket 2.

Wil je alles uit handen geven? Dan heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor pakket 1. De gehele opdracht word dan door ons uitgevoerd. Dit is pakket 1.

Als je hieronder op de link klikt kun je de kosten per pakket zien en contact opnemen:

Zie airless prijs per m2 per pakket

Scroll naar boven