Latex Spuiter Stolwijk? Wij zijn snel beschikbaar

Latex spuiten word steeds populairder en dat is natuurlijk niet zo gek als je bedenkt dat er veel voordelen zitten aan het spuiten van latex verf. Het is namelijk zo dat wanneer je de muur of plafond van jou woning laat spuiten je geen banen of strepen krijgt er daarnaast bespaar je er kosten mee omdat het inhuren van een schilder die met de roller de muren doet meer tijd in beslag neemt. Ook kan je tegenwoordig je houtwerk zoals je trap mee laten spuiten door ons.

De kwaliteit van onze verf

De verf die wij gebruiken is van het merk Sigma. Sigma is naar onze mening de beste verf die je kan gebruiken en heeft de beste schrobklasse. De schrobklasse is van belang bij het behoud van de verf wanneer je deze schoonmaak.

Onze sigma verf met schrobklasse 1 is dus slijtvast en zal lang mee gaan zelfs als je deze schoonmaakt. Bij wanden die korrelig zijn word er schrobklasse 2 gebruikt omdat deze wanden over het algemeen niet goed reinigbaar zijn en het dus niet nodig is om hier een betere klasse voor te gebruiken.

sigma superlatex

Kosten van het laten spuiten door latex spuiter Stolwijk

De kosten van het werk zijn afhankelijk van het type pakket wat jij hebt uitgekozen. Er zijn namelijk verschillende pakketten waar je uit kan kiezen namelijk het all-in pakket of het pakket waarbij je er voor kiest om alles zelf te doen. Bij het all-in pakket halen wij de stopcontacten eraf, plakken wij kozijnen en ramen af en ook de vloer word door ons afgeplakt zodat hier geen latex op kan komen.

Wij zorgen dus voor al het werk dat gedaan moet worden voor er gespoten kan worden. Wanneer wij klaar zijn met de wanden of plafonds spuiten ruimen wij alle materialen op maar ook al het afval van het afplakken ruimen wij op.

De stopcontacten worden weer gemonteerd door ons en zo tref jij je woning weer aan zoals hij origineel was maar dan met mooie nieuwe wanden of plafonds. Wanneer je budget wat lager is maar je wil wel graag mooi strakke muren en plafonds heb je de keuze om het goedkoopste pakket te nemen.

Bij dit pakket doe je het voorbereidende werk en het werk naderhand zelf, op deze manier bespaar jij wat op de kosten door zelf de voorbereiding te doen en de rommel op te ruimen.

Waarom latex laten spuiten?

Het laten spuiten van latex is een goedkope oplossing om snel en op een mooie manier je muren, plafonds of houtwerk te laten doen. De manier van het rollen van de muren kost namelijk meer tijd maar ook kan je hier banen mee krijgen op de muur die vooral in bepaald licht opvallen.

Bij het spuiten door latex spuiter Stolwijk zal je zien dat je muren een mooi en strak eindresultaat krijgen en het is tijd besparend. Ook tijdrovende klussen die normaal met een kwast al lastiger zijn kan je met latex laten spuiten denk hierbij maar eens aan een trap.

Wanneer je een trap wil verven met een kwast zal je al snel druipers krijgen die door de verf in combinatie met het aanbrengen zich vormen en langzaam naar beneden druipen.

Deze druiper zorgen ervoor dat het eindresultaat lang niet zo mooi en strak is waardoor al je werk voor niets is geweest. Met het spuiten van de trap zorg je ervoor dat al het verf egaal terecht komt en door de nevel komt het ook op moeilijk bereikbare plaatsen. De tijd die het spuiten in beslag neemt is ook aanzienlijk minder dan dat hij zou zijn wanneer je je trap met roller en kwast zou doen.

Spuitwerk kosten kun je via deze link bekijken

Klantervaringen

Klik op deze link voor alle airless prijzen per M2

Scroll naar boven