latex spuiter woudenberg

Latex spuiter Woudenberg? Wij zijn snel beschikbaar!

Het laten spuiten van je woning wordt steeds meer rage. En dat is niet gek want in verhouding tot het gewone rollen of verven van jouw woning is het spuiten van de woning een stuk sneller en is het eindresultaat een stukken netter!

Welk materiaal gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van een Graco spuitmachine, deze spuitmachine geeft een mooie afwerking en word op professioneel niveau gebruikt. Daarnaast gebruiken wij de latexverf van Sigma, in onze ogen is de Sigma verf de beste verf die je op het moment kan gebruiken.

De verf heeft een hoge schrobklasse en dit is belangrijk wanneer je muren laat doen in ruimtes waar de muur snel vies kan worden zoals een keuken. Wanneer je een hoge schrobklasse hebt kan je namelijk eenvoudig de muur een keer reinigen bij vlekken. Een muur die gespact is of korrelig van textuur heeft een schrobklasse lager, de reden hiervoor is dat deze muren toch niet gereinigd kunnen worden.

Kan ik kiezen welke kleuren ik op de muur wil?

Wij van latex spuiter Woudenberg werken veelal met een wit tint. De wit tint zit ook standaard in het pakket die jij kiest maar je kan uiteraard ook ervoor kiezen om een andere kleur latexverf op de muur te laten spuiten. Wanneer jij hiervoor kiest zal je wel een extra bijdrage moeten betalen omdat door het gebruik van een andere kleur de spuitmachine compleet gereinigd moet worden.

Je hebt een ruime keuze aan kleur, wil jij weten of de kleur die jij graag wil mogelijk is? En wat de prijs van deze kleur zal worden? Vraag ons dan naar de mogelijkheden of om een persoonlijke offerte zodat jij weet waar je aan toe bent!

Verschillende pakketten, verschillende kosten

Wij bieden twee soorten pakketten aan die beide weer een eigen prijscategorie hebben afhankelijk van het aantal vierkante meters die jij wil laten doen door latex spuiter Woudenberg. Bij het ene pakket heb jij de keuze om al het voorbereidende werk zelf te gaan doen, denk hierbij aan het er af halen van stopcontacten en lichtknopjes. Maar ook het af plakken van deuren, deurkozijnen, raamkozijnen en dingen die nog meer af geplakt dienen te worden.

Ook de vloer zal beschermt moeten worden tegen het eventueel spetteren van de verf en deze dek je dus ook af. Wanneer wij dan klaar zijn met het spuiten kan jij zelf de stopcontacten er weer op zetten, de lichtknopjes weer monteren en alle spulletjes weer opruimen. Dit pakket is het goedkoopste pakket en heeft als goedkoopste optie €5,00 per vierkante meter bij 500 vierkante meter of meer.

Het andere pakket betekend dat jij helemaal niets hoeft te doen. Wij zorgen ervoor dat alles afgedekt en afgeplakt is. Na het schilderen ruimen wij alles weer voor jou op en zorgen wij ervoor dat de stopcontacten en dergelijk weer op de muur komen. Ook zorgen wij bij dit pakket dat naden en randen mooi en strak afgekit worden. Dit pakket is op zijn goedkoopst €7,00 per vierkante meter bij een ruimte vanaf 500 vierkante meter.

Welk pakket je ook kiest er komt wel altijd nog btw overheen. De btw moeten wij immers zelf ook afdragen. De hoogte van de btw hangt af van het type pand. Zo is een bedrijfspand altijd 21% btw terwijl een woning die ouder dan 2 jaar oud is slechts 9% btw is. Wanneer jouw woning jonger dan 2 jaar oud is kost het ook 21% btw. Ieder pakket is dus exclusief btw en doormiddel van een offerte aanvragen kan jij eenvoudig zien hoeveel btw jij zal moeten betalen voor de door jou gekozen klus.

=> Spuitwerk Kosten