Latex Spuiter Zevenbergen Gezocht? Hoi! Wij zijn snel beschikaar:

Welkom, zoek jij latex spuiter Zevenbergen? Hier zijn wij! Wij kunnen eventueel al jouw plafonds en muren voorzien van 2 kwaliteit latex lagen. Wist je dat latex spuiten een stuk goedkoper is dan rollen en dat het laten uitvoeren van spuitwerk echt de moeite waard is? Straks meer hierover.

Mijn naam is Kevin en ik ben de eigenaar van muren spuitwerk. Sinds ik voor de eerste keer een wand heb gespoten met mijn eigen spuitmachine ben ik verslaafd geworden aan spuitwerk uitvoeren. Het is namelijk een onwijs leuke klus. Als ik niet aan het spuiten ben, dan ben ik wel aan het trainen in de sportschool of bachata dansen in de club.

Ook heb ik een grote liefde voor het kweken van guppen. Geen normale dierenwinkel guppen, maar speciale guppy stammen die in Thailand verder doorgekweekt zijn. Als ik bij je ben zal ik een aantal foto’s laten zien!

Naast het uitvoeren van latex spuitwerk voer ik buitenschilderwerk uit. Neem een voorbeeld aan kozijnen, ramen en deuren schuren, bij gronden en lakken. Houtrotreparaties uitvoeren is voor mij ook geen probleem. Let op! Ik voer wel alleen buitenschilderwerk uit in de regio zuid holland.

airless spuiter

De voordelen van latex spuitwerk

Latex spuitwerk uitvoeren heeft 3 belangrijke voordelen en eigenlijk geen nadelen. Voordeel 1 is dat het spuitwerk onwijs mooi aangebracht word met een professionele spuitmachine.

De spuitmachine zorgt ervoor dat de verf door de slang gepompt word en zo naar het pistool gestuurd word. Zodra de hendel overgehaald word komt er nevel vrij en met de nevel is het mogelijk om super strakke banen latex te spuiten.

Moet je weer snel in je woning of bedrijfspand terecht? Dan is hier voordeel nummer 2. Het uitvoeren van spuitwerk gaat super snel. Een complete woning kan al in 2 a 3 dagen compleet gespoten worden. Een woonkamer is makkelijk te doen in één dag.

Voordeel nummer 3 is dat de kosten veel lager zijn dan alles laten kwasten en rollen. Er zijn namelijk veel minder arbeidsuren nodig om de spuit klus uit te voeren. Het enige wat als een nadeel benoemd kan worden is het afplakken, maar voor ons is dat geen nadeel omdat wij tijdens het afplakken luisteren naar Spaanstalige muziek:).

Goede materialen is kwaliteit eindresultaat!

Zodra het afplakken is gepiept starten we met de spuitwerkzaamheden. Wanneer de wanden en plafonds al voorzien zijn in het verleden met een latexverf, starten we direct met het spuiten van 2 lagen latex. Is de woning gestuukt? Dan spuiten we eerst een laag dekkende voorstrijk.

De voorstrijk waar wij mee spuiten is van het merk Glidden. Glidden is een bijproduct van het merk Sigma. Uitstekende dekkende voorstrijk. In woningen spuiten we altijd met schrobklasse 1 latexverf, ook van Sigma. De Sigma Superlatex Schrobklasse 1 is de verf die wij dan gebruiken. Deze verf is ook goed reinigbaar.

sigma superlatex

De spuitwerk prijzen

Wij geven je de mogelijkheid om te kiezen voor 2 pakketten. Pakket 2 is een ideale uitkomst om te besparen op de spuitwerk kosten. Maar bij pakket 2 doe je dan wel alle voorbereidende taken. Taken zoals afplakken, gipsrestjes verwijderen van de muur. Mes strepen van stukadoor glad schuren. Kortom alle voorbereidende taken voer je zelf uit.

Wil je alles uit handen geven? Kies dan voor pakket 1. Pakket 1 is onze all inclusies pakket. Dit pakket is wel duurder. Door op de link hieronder te klikken kun je de prijzen per m2 per pakket zien:

Prijzen per pakket

Scroll naar boven