Latex Spuiter Zuid Holland Gezocht? Hier zijn wij!

Ben je opzoek naar latex spuiter zuid holland? Welkom! Wij van murenspuitwerk.nl zijn eventueel in een snel tempo beschikbaar om jouw wanden eens goed te verwennen met 2 lagen kwaliteit latex!

Is je gehele woning of een gedeelte van je woning gestuukt? Dan spuiten wij eerst altijd één goede laag voorstrijk. Dit doen we zodat de muur niet meer zuigt en zo de 2 lagen latex mooi en strak zonder banen op de muren en plafonds komen.

Hier in dit artikel wil ik je alles onthullen over onze spuit werkzaamheden. Welke verf wij precies gebruiken en waarom. Welk spuitapparatuur er gebruikt wordt, wat de spuitwerk kosten zijn, maar als eerst wil ik je vertellen waarom vandaag de dag mensen veel sneller kiezen voor spuitwerk ipv muren en plafonds sauzen met roller.

airless spuiter

Spuitwerk is ontzettend populair:

Spuiten laat geen zichtbare banen achter. Wanneer mensen de gehele woning hebben laten stuken kiezen zij al erg snel voor airless spuitwerk. De reden waarom hiervoor word gekozen is, omdat latex spuitwerk super strak is en dus absoluut geen zichtbare lelijke dikke banen achter laat. Alle banen worden met druk lucht loos op de plafonds en muren let op overlappend gespoten. Er word dus niks van het plafonds of muur overgeslagen.

Mensen hebben het te druk. Latex spuiten van wanden en plafonds gaat super snel. Soms kan een gehele woonkamer in één dag gespoten zijn. Aangezien het dus erg snel gaat, kunnen de mensen snel weer verder met andere projecten in de woning.

Het kosten plaatje voor spuitwerk is veel goedkoper dan rollen. Spuitwerk kan tot wel 40% goedkoper uitpakken dan sauzen. Dit komt dus omdat latex spuiten erg snel gaat! Er zijn veel minder arbeidsuren nodig om de klus te klaren. Straks meer informatie over de kosten!

Top verf en materialen!

Latex spuiter Zuid-Holland heeft diverse latex verven getest en is heel erg tevreden met de Sigma Super Latex latex verf. Deze verf is goed dik en heerlijk verspuitbaar. Wij genieten echt als we de banen mooi op de wanden en plafonds kunnen spuiten! Deze verf is trouwens ook van schrobklasse 1, dat wil zeggen dat het goed reinigbaar is. Hoe hoger de schrobklasse, hoe lager de kwaliteit en hoe minder het te reinigen is. Geen zorgen wij gebruiken in woningen ALTIJD schrobklasse 1 latexverf.

Kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Schrobklasse 2 willen wij nog wel eens gebruiken, maar dan alleen in bedrijfspanden en natuurlijk in overleg. Zodra wij te horen krijgen dat er wanden in een bedrijfspand gespoten moeten worden en dat er daarna stellingen voor de wanden komen te staan, dan werken we met een schrobklasse 2 latexverf. Het is namelijk zonde om een dure schrobklasse 1 verf te gaan gebruiken op wanden als er toch stellingen voor komen te staan, toch?

De schrobklasse 2 latexverf van Sigma die wij gebruiken heet Sigma Sigmatin Dgl Matt. Belangrijk om te vertellen is, op plekken waar gewerkt wordt of waar mensen vaak komen word wel weer gebruik gemaakt van schrobklasse 1 latexverf!

sigma superlatex

Woning gestuukt door stukadoor?

Is je woning net compleet gestuukt? Dan gaan wij niet na het afplakken direct 2 lagen voorstrijk spuiten! We spuiten dan altijd eerst een kwaliteit dekkende voorstrijk van het merk glidden. Glidden is een bijproduct van Sigma en echt van uitstekende kwaliteit!

Zodra de wanden goed droog zijn, meestal na een uur, dan gaan we alle hoeken en naden netjes dichtkitten met een goede elastische acrylaatkit van het merk Den Brave. De anticrack kit van Den Brave word dan gebruikt.

Afplakwerkzaamheden, bijna vergeten!

Voordat we natuurlijk pas met het spuitwerk kunnen beginnen moet alles waar geen verfnevel op mag komen netjes afgeplakt worden. Het afplakken doen we met afplak materiaal van Progold. De afplakmateriaal van Progold is erg goed en stevig en zorgt ervoor dat we na de spuitklus bijna geen onderdelen schoon hoeven te maken!

Airless Spuitapparatuur Graco

Graco is het merk van het spuit apparatuur dat wij gebruiken. Met het spuitapparatuur van Graco zijn wij gegarandeerd van uitstekende kwaliteit spuitwerk op wanden en plafonds. De reden waarom wij altijd met Graco spuitmachines blijven spuiten is niet alleen omdat de kwaliteit op wanden en plafonds uitstekend is, maar ook omdat het merk Graco zichzelf blijft ontwikkelen!

Omdat zij zichzelf blijven ontwikkelen heb wij continu de beste apparatuur tot onze beschikking en blijven zij marktleider op het gebied van airless spuit apparatuur. Het spuiten van woningen gebeurt voornamelijk met de Graco St Max 595 Pc Pro.

Wat kost het spuiten?

Dan zijn we aangekomen bij het laatste onderwerp, de spuitwerk kosten. De spuitwerk kosten hangen erg af van wat jij zelf wilt. Plak je zelf alles af en demonteer je zelf alle stopcontacten? Dan is pakket 2 die wij aanbieden uitstekend geschikt voor jou. Dit pakket is onze goedkoopste oplossing.

Wil je dat wij alles uitvoeren? Uitvoeren zoals afplakken, stopcontacten demonteren, voorstrijk spuiten als er gestuukt is, kitten en 2 lagen latex spuiten? Dan is pakket 1 ideaal voor jou, maar deze is dan we een stuk duurder dan pakket 2.

Door op de link hieronder te klikken kun je bekijken wat de kosten per pakket:

Spuitwerk prijzen

Scroll naar boven