latex spuiter

Mijn naam is kevin en ik ben een professionele latex spuiter. Op deze pagina kun je alles lezen over wat een latex spuiter precies is, waar je allemaal op moet letten, welke latex en machines ik gebruik + de kosten voor het latex spuiten van wanden en plafonds.

Wat is een later spuiter?

Een latex spuiter is een schilder die met professionele spuitmachines verf op wanden en plafonds spuit. Een latex spuiter kan ook eventueel houtwerk spuiten met lak.

In het verleden moesten we woningen met de hand rollen en kwasten, nu is dat verleden tijd. We doen het af en toe alleeen nog als rollen met de hand de snelste optie is. Een voorbeeld kan een kleine ruimte zijn waarin veel afgeplakt moet worden. Rollen is dan vaak de snelste optie omdat je na het leggen van een kleedje al kan starten met witten.

Spuiten is populair

Latex spuiten is ontzettend populair geworden. Snap ik eigenlijk best goed. Het spuiten van latex is erg mooi, gaat veel sneller dan rollen en het is een stuk voordeliger dan ouderwets rollen en kwasten. Daarnaast is latex spuiten ook niet zo intensief als rollen en heb je voor boven je hoofd spuiten een verlengstuk voor op je pistool. Het werkt dus fijner, makkelijker en sneller met een verfspuit.

Spuiten met a klasse latexverf

Bij elke spuitopdracht maken we gebruik van goede latexverf. Latexverf van Sigma en schrobklasse 1. Deze verf is goed reinigbaar. Het spuiten gebeurt met een professionele spuitmachine van Graco. De Graco St MAx Pc Pro is de machine die wij nu gebruiken.

Wat kost een latex spuiter

Wat een latex spuiter precies kost hangt af van hoeveel vierkante meter je precies gespoten wilt hebben. Daarnaast wordt het per vierkante meter ook duurder wanneer je je muren bijvoorbeeld gestuct zijn, zodra je een kleurtje wilt en of je alle werkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Stel je hebt een woning die je helemaal wit gespoten wilt hebben, dan is de vierkante meter prijs vanaf 100 vierkante meter bij ons 9 euro. Heb je meer vierkante meter, dan gaat de prijs naar beneden. Ik praat dan wel over meer dan 250 vierkante meter.

=> Klik op deze kosten om meer informatie over de prijzen te lezen.

Scroll naar boven