Latex spuiter? Vanaf 3 euro per m2 inclusief latex!

Hi, latex spuiter Kevin hier. Op deze pagina wil ik je alles over mijn dienst vertellen. Hoe het komt dat het spuiten van wanden en plafonds zo populair is, welke materialen wij gebruiken om een super strak eindresultaat te krijgen en wat de kosten per vierkante meter zijn.

Spuitwerk erg populair!

De meeste mensen kiezen vandaag de dag eerder voor een latex spuiter, dan voor een schilder die alles arbeid intensief rolt. Waarom? Spuitwerk is super strak en laat geen zichtbare banen achter aan het einde. Een spuitwerk opdracht is vaak erg snel klaar, hierdoor kan je weer verder met andere belangrijke opdrachten in de woning of bedrijfspand.

Omdat het spuiten zo snel klaar is, zijn de kosten ook een stuk lager. De latex spuiter is namelijk minder uren kwijt aan de opdracht. De kosten voor latex spuiten kunnen wel 40% goedkoper uitpakken dan dat je alles laat sauzen. Wanneer je kiest voor pakket 2 die wij aanbieden, dan kun je zelfs nog meer geld besparen! Straks vertel ik je meer over de pakketten en prijzen.

Kwaliteit is belangrijk voor ons!

Kwaliteit is waarmee de latex spuiter werkt! Goede machines, goede kwaliteit latex of voorstrijk middel! Het eindresultaat moet gewoon een dikke 10 zijn! Als dit niet het geval is, is de opdracht mislukt. Gelukkig gaat het altijd goed.

Om de beste kwaliteit en eindresultaat te bereiken, werken wij altijd in woningen met Sigma Superlatex Schrobklasse 1 latex. Dit is een dikke latexverf en goed te reinigen. Het spuit fantastisch! Omdat de latex erg dik is, drogen de latex banen rustig mooi, strak op.

Als de latex spuiter de opdracht krijgt om wanden en plafonds in een bedrijfspand te spuiten, dan werken we vaak met een schrobklasse 2 verf van Sigma. Maar dit doen wij alleen als er voor de wanden stellingen komen te staan en dus de wanden eigenlijk alleen even snel een strakke opfris beurt moeten krijgen. Op de locaties waar veel gewerkt wordt, spuiten we wel met Sigma schrobklasse 1 latex verf. Dit is allemaal bespreekbaar tijdens het contact met de latex spuiter.

De stappen voor succes:

Om tot een mooi resultaat te komen, werken wij met een aantal stappen. Als eerst worden alle onderdelen waar beslist geen latex op mag komen, netjes afgeplakt. Denk bijvoorbeeld aan trappen, deuren, kozijnen en ramen. Nadat een onderdeel is afgeplakt wordt het afplakwerk nog een keer gecontroleerd, zodat de latex spuiter zeker weet dat het afplakpapier niet los schiet tijdens het spuiten!

Wanneer al het afplakwerk is gebeurt, kunnen we de spuitwerk machine aan zetten en instellen. Nadat alles goed ingesteld is, kunnen we starten met het spuiten van de goede kwaliteit latex.

Wacht! Is de woning netjes door de stukadoor opgeleverd? Dan spuiten we niet direct met latex, maar eerst met een dekkende voorstrijk middel. Waarom dekkend? We willen er 100% zeker van zijn dat de lagen latex die later aangebracht worden op de muren, goed dekken.

Als het voorstrijkmiddel is gespoten op de wanden en plafonds, dan wachten we tot de het droog is. Omdat het stucwerk erg zuigt, is de voorstrijk zo droog. Nadat de voorstrijk goed droog is, kitten we alle hoeken met een elastische duurzame anti crack kit. Waarom een goede elastische acyllaat kit en geen normale? Normale kunnen scheuren in de hoeken en dat willen wij voorkomen, vandaar dat we een speciaal gemaakte elastische anti crack kit hiervoor gebruiken.

Voorstrijk gespoten op de gestuukte wanden en plafonds? Openstaande hoeken strak gekit? Mooi! Dan kunnen we starten met het spuiten van de kwaliteit latex.

Prijzen spuitwerk per pakket:

Dan zijn we aangekomen bij het de prijzen, pakketten etc. Zodra je er zeker van wilt zijn dat het spuitwerk goed goed komt, kun je kiezen voor spuitwerk pakket 1. Spuitwerk pakket 1, is onze all in pakket en voeren wij alles uit. Afplakken, kitten, voorstrijk spuiten, latex spuiten etc. Dit pakket is duurder per vierkante meter, dan bij pakket 2.

Pakket 2 is interessant als je zelf 2 rechterhanden hebt. Je voert dan alles uit van a tot z en zorgt ervoor dat wij bij aankomst, direct kunnen starten met het leveren van super strakke wanden en plafonds.

Klik hier voor de prijzen per pakket

Ervaringen

Klik op deze link voor alle airless prijzen per M2

1500M2 Muren Spuitwerk Video:

Foto’s van mijn spuitwerk:

Klik op deze link voor de prijzen per M2

Scroll naar boven