Latexspuitbedrijf Nodig? Wij kunnen snel terecht:

muren spuiter kevinLatexspuitbedrijf gezocht? Wij kunnen al je wanden en plafonds strak voorzien van kwalitatieve goede latexverf! Hoi, mijn naam is Kevin en mijn bijnaam is Kevin de latex spuiter.

Op deze pagina ga ik alles delen over mijn spuitwerk. Hoe het komt dat spuitwerk zo populair is en waarom het slim is om voor spuitwerk te kiezen in plaats van alles laten rollen of kwasten. Welke materialen en machines wij gebruiken om het strakste eindresultaat te krijgen en wat de kosten per vierkante meter precies zijn.

Een aantal jaar geleden voerde ik nog geen spuiwerk uit, maar rolde en kwasten ik alles met de hand. Na een aantal jaar was ik het zat! Ik kreeg namelijk last van mijn schouders omdat ik boven mijn hoofd banen moest rollen en een sausproject duurde wel een hele week. Dit moest anders en ik besloot te investeren in krachtig spuit apparatuur. Nu vandaag de dag raak ik bijna geen rolstok meer aan! Omdat spuiten het namelijk gewoon is!

Spuitwerk ontzettend populair

Veel mensen kiezen vandaag de dag voor een professioneel latexspuitbedrijf omdat spuitwerk onwijs mooi is! Met een professionele spuitmachine kun je mooie banen nevel overlappend spuiten en daardoor krijg je aan het einde van de rit dus geen zichtbare banen te zien.

Ook zijn de kosten per vierkante meter een stuk lager dan alles laten sauzen, omdat het spuiten erg snel gaat! De kosten voor spuitwerk kunnen wel 40% goedkoper uitpakken!

Wanneer mensen dus strakke wanden in plafonds willen krijgen, is de keuze tussen latex spuiten en alles langdurig laten sauzen al snel gemaakt! Straks laat ik je zien hoe ons latexspuitbedrijf strakke wanden in een bedrijfspand heeft opgeleverd en hoe je nog meer kosten kunt besparen op spuitwerk.

A Kwaliteit materiaal:

Natuurlijk willen wij net als jij het beste eindresultaat en daarom werken wij alleen met a kwaliteit materialen! Zo spuiten wij voornamelijk met latexverf van Sigma.

De verf moet goed te reinigen zijn en mag absoluut niet scheuren in de hoeken, dus maken wij gebruik van Sigma Superlatex Schrobklasse 1 latexverf. Is je woning netjes gestuukt? Dan spuiten we altijd eerst met een professionele voorstrijkmiddel en daarna kitten we eerst alle hoeken strak dicht met Den Brave anticrack kit.

sigma superlatex

1500M2 Muren Spuitwerk Video:

In de video hieronder is te zien hoe mooi het eindresultaat geworden is van 1500 vierkante meter spuitwerk wanden:

Ervaringen:

Klik op deze link voor alle airless prijzen per M2

Wat kost het spuiten?

Wij bieden als latexspuitbedrijf 2 verschillende soorten pakketten aan. Pakket 1 is een stuk duurder dan pakket 2, omdat wij bij pakket 1 veel meer uitvoeren. Bekijk hier de spuitwerk kosten per vierkante meter.

Rekening houden met hogere kosten:

Zodra wij naast het spuiten van een wit tint ook voorstrijk of een kleur moeten aanbrengen, dan zijn de kosten wat hoger. Dat komt omdat we dan ook emmers voorstrijk of een emmer kleur moeten bestellen, wat weer voor verhogende kosten zorgt.

Scroll naar boven