Plafond Sauzen? Snel Beschikbaar:

Plafond Sauzen? Wij kunnen dit professioneel voor je uitvoeren. Hier op deze pagina wil ik je alles vertellen over onze dienst plafond laten sauzen. Welke materialen wij gebruiken, hoe we te werk gaan en wat de kosten zijn.

Plafond Sauzen Zonder Strepen

Om ervoor te zorgen dat er geen spetters op de vloer komen, word de vloer eerst goed afgedekt. Daarna starten we met het demonteren van de stopcontacten, lampen etc. Alles wat in de weg zit wordt tijdelijk weg gehaald en later natuurlijk weer netjes terug gehangen. Als alle voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd, starten we met plafond sauzen.

Natuurlijk wil je als professionele schilder geen zichtbare banen aan het einde van de opdracht. Sterk nog, je wilt geen helemaal geen banen zien! Daarom brengen wij schilders 2 goede latex lagen op het plafond aan. Moeten de muren ook geschilderd worden, dan brengen we daar ook natuurlijk 2 lagen aan.

De banen brengen we kruislinks aan. Dit zodat we er zeker van zijn dat we alle plekken van het plafond goed vullen met de latex. Aan het einde van de opdracht controleren we met een speciale led lamp van Festool of het plafond goed gedekt is. Is het plafond goed gedekt? Zo ja, dan halen we alle kleden en folie weg. Monteren we alles weer terug en geven we een hand. De factuur voor het schilderwerk krijgt u later.

Goed gereedschap is het halve werk!

Goed gereedschap is het halve werk! Dat is zeker zo. Ik heb met goedkoop apparatuur gewerkt en goedkope verf en wil daar niks meer mee te maken hebben. Duurder apparatuur en materiaal wint het zeker om de beste kwaliteit te krijgen!

Plafond sauzen doen we met goede kwaliteit rollers. Rollers die geen pluisjes achterlaten. De Verf die wij trouwens gebruiken is van het merk Sigma. Sigma superlatex Sigmatex is de latex die wij altijd gebruiken in woningen. Deze latex is van goede kwaliteit en goed te reinigen!

Heeft u net een nieuwe woning gekregen en is er veel gerookt in de woning? Zijn de plafonds geel en vies? Dan maken we gebruik van Sigma Stain Away latex verf. Deze verf is uitstekend geschikt om nicotine weg te krijgen.

Zijn er zichtbare kieren te zien tussen het plafond en de muur? Deze kitten wij voordat we starten met plafond sauzen dicht met een goede elastische kit. We willen namelijk niet dat de kit open scheurt, nadat de lagen latex zijn aangebracht.

Plafond spuiten kan ook!

In plaats van een plafond sauzen, spuiten we liever de latex op het plafond. Het spuiten van plafonds is namelijk veel sneller en daardoor ook nog eens een stuk mooier. Omdat het spuiten van latex veel sneller gaat, zijn de kosten voor plafond spuiten ook een stuk goedkoper.

In de video hieronder kun je zien hoe mooi plafond spuitwerk is:

Klik hier voor de spuitwerk kosten

Scroll naar boven