Spuitwerk Diensten

Op deze pagina kunt u alles lezen over de verschillende spuitwerk diensten die wij aanbieden. Wij bieden naast spuitwerk ook diverse andere diensten aan. Zoals bijvoorbeeld buitenschilderwerk, kit en schuurwerkzaamheden etc.

Afplakken en andere voorbereidende werkzaamheden

Voordat er begonnen kan worden met voorstrijk of latex spuiten dient alles dat niet gespoten dient te worden goed afgeplakt te worden. Afplakken doen wij secuur met Pro Gold Masking Folie en tape.

Naast het afplakken demonteren wij alle stopcontacten, schakelaars, lampen etc. Na het spuiten word alles weer netjes teruggeplaatst. Bij pakket 2 heeft u de mogelijkheid om op latex spuitwerk te besparen door zelf af te plakken.

=> Klik op deze link voor de spuitwerk kosten.

Renovlies Behangen

U heeft net een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen en wilt deze door ons laten spuiten. Vaak levert de aannemer de betonnen wanden kaal op en krijgen wij de vraag of wij deze mooi met latex kunnen spuiten. Het latex spuiten op betonnen wanden doen wij niet, omdat na het spuiten dan nog allemaal kleine gaten te zien zijn.

1 Van onze spuitwerk diensten is dan ook renovlies behangen. Renovlies behang is ideaal voor nieuwbouwwoningen. Nadat de renovlies behang erop zit kan er een mooie latex verflaag worden gespoten. Bijvoorbeeld alles standaard wit of een mooie kleur? Het is allemaal mogelijk.

Waarom renovlies behang laten behangen? Omdat de wanden in nieuwbouwwoningen vaak in de beginjaren nog veel te verduren hebben is renovlies behang een goede oplossing. Nadat er renovlies behangen is, krijgt u geen last meer van scheuren in de muur. Dit kan met stuccen later wel gebeuren.

Kitwerkzaamheden

Voordat we starten met muren spuitwerk of ander latex spuitwerk kitten we altijd de hoeken en naden. Dit doen wij om een nog strakker resultaat te krijgen.

Ook is kitten erg belangrijk om scheuren in de hoeken te voorkomen. Zeker is het noodzakelijk om de hoeken en naden in nieuwbouwwoningen te kitten. Aangezien net als bij stucwerk er later kleine scheuren kunnen ontstaan door de werking van de wanden.

Het kitten van de hoeken doen we met een kwaliteit acrylaatkit. De kit die wij vaak gebruiken is de noncrack kit van progold. Goede elastische kit en scheurt absoluut niet!

Voorstrijken

Is uw woning gestuct? Zo ja dan spuiten wij altijd eerst een voorstrijk laag. Dit doen we omdat stucwerk erg zuigt. Nadat de voorstrijk gespoten/droog is, kan er met latex spuiten gestart worden. De gestucte wanden zuigen nu veel minder waardoor de latexlaag mooi op de wanden of plafonds gespoten kunnen worden.

Latex Spuiten

Latex spuiten! Dat is een dienst dat wij het leukste vinden om uit te voeren. Latex spuiten is namelijk erg leuk, gaat snel en levert een onwijs mooi resultaat op.

Wij spuiten latex met een professioneel latexspuitapparaat van het merk Graco. Graco levert topkwaliteit apparatuur en dat is ook goed te zien nadat de latex spuiter klaar is met zijn spuitwerk diensten.

De latex dat wij gebruiken voor het muren spuiten is de Sigma Sigmatex Superlatex. Dit is een muurverf van erg goede kwaliteit en goed reinigbaar.

Stucwerk Schuren

Is het stucwerk niet helemaal glad opgeleverd? Dan is dit geen probleem. Wij kunnen al uw plafonds en muren vakkundig glad schuren met onze Festool Planex schuurmachine. Dit is een roterende schuurmaschine waarmee het glad krijgen van wanden en plafonds kinderspel is!

Binnenschilderwerk

Naast de spuitwerk diensten voor het latex spuiten van wanden en plafonds doen we ook klein binnenschilderwerk. Denk bijvoorbeeld aan het lakken van kozijnen, deuren en trappen. Tevens beschikken wij over de gereedschappen om zelfs houtwerk te kunnen spuiten. We kunnen houtwerk spuiten met kwaliteit lakken van Sigma.

Het spuiten van klein houtwerk doen we met de Graco Handheld. Dit is een spuitpistool op accu. Ideaal voor klein spuitwerk:

Buitenschilderwerk

Woont u in de omgeving van Alphen aan den Rijn en dan praat ik over 15 km vanaf, dan kunnen we ook buitenschilderwerk voor u uitvoeren. Kozijnen, deuren, rabatdelen lakken, we kunnen het allemaal.

Voor het schilderen van houtwerk buiten gebruiken we een kwaliteit Sigma verf voor buiten. De verf die wij vaak gebruiken is de Sigma S2u Allure Primer en Gloss. Gloss is de hoogglanslak voor buiten. Heeft u liever zijdeglans? Dan kan gekozen worden voor Satin.

Op deze pagina zijn alle kosten voor het spuitwerk te vinden.

Scroll naar boven