Spuitwerk Nieuwbouw

Sigma Superlatex Matt

Het uitvoeren van spuitwerk word met de dag populairder. Niet zo gek dat veel mensen kiezen voor spuitwerk nieuwbouw, want het eindresultaat is een stuk strakker en netter dan dat er met de roller en kwast word gewerkt.

Daarnaast is spuitwerk nieuwbouw ook een heel stuk voordeliger dan alles met de hand rollen en kwasten. Dat heeft te maken met het feit dat het uitvoeren van spuitwerk erg snel kan gaan.

Op een dag kan de latex spuiter indien alles goed afgeplakt is vaak een hele nieuwbouwwoning in één keer strak spuiten met latex. In dit artikel kunt u alles te weten komen over ons spuitwerk nieuwbouw.

Kwaliteit latexverf bij het spuiten van uw nieuwbouwwoning!

Bij alle spuitklussen die wij uitvoeren gebruiken, word een kwaliteit latexverf gebruikt. Na het testen van verschillende latexverven, hebben wij besloten om alleen nog maar Sigma latex te gebruiken.

Sigma behoort tot de a kwaliteit merken. Voor het spuiten van wanden en plafonds gebruiken wij de Sigma Sigmatex Superlatex. Een dure verf, maar zeker waard. Bij nieuwbouwwoningen gebruiken wij altijd een goede reinigbare verf.

Spuitwerk nieuwbouw kosten

Wij bieden 2 pakketten aan voor het spuiten. Bij pakket 1 doen wij al het werk. Zoals deuren, trappen en kozijnen afplakken. Stopcontacten demonteren / monteren, naden strak kitten en 2 lagen latex spuiten. Pakket 1 is dan ook het duurste pakket. De prijzen per vierkante meter starten bij pakket 1 vanaf 7 euro per vierkante meter.

Zodra u zelf het voorbereidende werk doet, word de prijs een stuk goedkoper. Dit omdat wij dan alleen het spuitwerk hoeven uit te voeren. De prijzen bij pakket 2 starten al vanaf 4 euro per vierkante meter.

Spuitwerk Kosten

Spuitwerk nieuwbouw herstellen

Vaak worden de nieuwbouwwoningen goed opgeleverd. Is dit niet het geval en heeft u last van scheuren of andere problemen? Dan is dit geen probleem voor ons om op te lossen.

Wij werken met kwaliteit materialen en beschikken over kwaliteit apparatuur waarmee we uw muren en plafonds in goede staat kunnen krijgen.

Faq – Vaak gestelde vragen:

Kan er altijd spuitwerk uitgevoerd worden in de nieuwbouwwoning?

Het is niet mogelijk om altijd spuitwerk uit te laten voeren. Tenminste het is wel mogelijk, alleen het eindresultaat is dan niet 100%.

Is uw nieuwbouwwoning kaal opgeleverd? Zo ja, dan raad ik aan om uw muren altijd eerst te laten stuccen of een behang aan te laten brengen. Een behang zoals renovlies.

Laat u spuitwerk uitvoeren over kale betonnen wanden, dan is de kans groot dat u na het spuiten allemaal kleine gaten ziet.

Wat is jullie werkgebied?

Ons werkgebied is heel Nederland.

Hoelang duur het spuiten van een nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwwoning kan ongeveer in 2 a 3 dagen helemaal strak gespoten worden. Wanneer de spuitwerkopdracht met spoed uitgevoerd moet worden kunnen wij ook in de avond doorwerken.

Is het nodig om de naden en hoeken te kitten?

Voor een strakker eindresultaat is het zeker nodig om alle hoeken en naden goed dicht te kitten met kwaliteit acrylaatkit. Wij gebruiken vooral de noncrack kit van Progold. Dit is een elastische kit.

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven