Spuitwerk Plafond? Vanaf 3 euro per m2 inclusief latex:

Spuitwerk plafond laten uitvoeren? Wij zijn snel beschikbaar om je plafonds super strak te spuiten. Hier op deze pagina wil ik je alles vertellen over onze spuitwerk dienst.

Waarom wij vandaag de dag alleen nog latex spuitwerk uitvoeren, hoe er precies per project gewerkt wordt, welke materialen er gebruikt worden en wat de kosten precies zijn voor het laten uitvoeren van de spuitwerk plafond opdracht.

spuitwerk plafond

Spuitwerk Plafond Nieuwbouw Populair!

Vandaag de dag is latex spuiten erg populair en dat is niet zo heel vreemd. Spuitwerk plafond nieuwbouw gaat erg snel! Binnen een dag kunnen wij alle plafonds in de woning gespoten hebben. Moeten de wanden in de woning ook gespoten worden? Dan duurt de opdracht wat langer, maar zeker geen hele week. Omdat het spuiten van plafonds erg snel gaat, zijn de kosten ook een stuk lager.

Spuitwerk plafond kan wel 40% goedkoper uitpakken dan alles laten kwasten en rollen. Kies je ervoor om zelf de voorbereidende taken uit te voeren, dan kan het spuiten nog voordeliger worden. Straks vertel ik je hier meer over. Vandaag de dag sauzen wij dus bijna niet meer met de roller en kwast, alleen als het om een kleine ruimte gaat, waarbij rollen en kwasten veel sneller gaat. Denk bijvoorbeeld aan een machine kamer.

Zo gaan wij te werk

Als wij de opdracht mogen uitvoeren, dan komen wij op de afgesproken datum spuitwerk plafond uitvoeren. Als eerst starten we van de bovenste verdieping met afplakken. Is de verdieping zeker te weten goed afgeplakt dan gaan we pas verder met afplakken op de verdieping eronder, als deze er natuurlijk is.

Nadat alles afgeplakt is, starten we met het klaarmaken van de machine. Is het plafond en eventueel de wanden mooi afgewerkt door de stukadoor, dan spuiten wij altijd eerst een goede dekkende voorstrijk middel. Nadat de voorstrijk droog is, kitten we alle openstaande hoeken met elastische kit. Omdat we absoluut niet willen dat de kit gaat scheuren, besparen wij niet op een goedkope kit. Hetzelfde geld voor het spuiten van latex.

Om ervoor te zorgen dat de verf die op de kit gespoten word niet scheurt, spuiten wij altijd met een dikke latex van Sigma. Aan het einde van de spuitwerk plafond opdracht ruimen we alles netjes op en gaan we naar huis. De werkzaamheden van a tot z uitvoeren hoort bij pakket 1. Wanneer je kiest voor pakket 2 dan ruim je zelf alles aan het einde op.

In de video hieronder zie je hoe strak het spuitwerk geworden is op het plafond van de thuisbioscoop. De eigenaar had het plafond eerst zelf in de latex gezet, maar was erg ontevreden over het eindresultaat.

Topkwaliteit materiaal!

Om de spuitwerk plafond opdracht zo strak mogelijk te krijgen, werken we met de beste materialen en apparatuur. Zo spuiten we bijvoorbeeld plafonds en wanden met Sigma Superlatex Schrobklasse 1. Dit is de beste kwaliteit latex waarmee je jouw plafonds en muren kunt verwennen. Schrobklasse staat trouwens voor of het goed te reinigen is. Schrobklasse 1 is zeg maar goed/perfect, schrobklasse 2 of 3 minder.

Bij het spuiten van een loods, maken we wel vaak gebruik van schrobklasse 2 latexverf. Alleen doen we dit als er stellingen of kasten voor de wanden komen te staan. Op plekken waar het personeel veel aanwezig is, spuiten we wel schrobklasse 1 latexverf. Voorstrijk spuiten doen we met Glidden. Glidden is een bij product van Sigma en van uitmuntende goede kwaliteit! Het dekt goed en de zuigkracht gaat goed uit de gestuukte wanden en plafonds.

Het spuiten zelf doen we met professioneel apparatuur van het Amerikaans merk Graco. Graco maakt top kwaliteit apparatuur en dat is zeker te zien aan het eindresultaat van de gespoten muren en plafonds.

De pakketten:

Bij ons heb je de keuze om te bepalen uit 2 pakketten. Zodra je wilt dat wij alles uitvoeren om spuitwerk plafond tot een succes te krijgen, is pakket 1 de moeite waard. Bij pakket 1 voeren wij de gehele klus goed uit en hoef je geen zorgen te maken dat er fouten worden gemaakt.

Kan je zelf een hoop? Dan is pakket 2 ideaal voor jou en dan doe je zelf veel dingen voor ons. Zo demonteer je stopcontacten, lampen etc. Je plakt alles goed af waar geen verf op mag komen, denk bijvoorbeeld aan kasten, deuren, kozijnen. Dit pakket is een stuk voordeliger dan pakket 1. Door op de link hieronder te klikken, kun je de prijzen per pakket bekijken en een offerte aan vragen:

Klik op deze link voor alle airless prijzen per M2

Wat andere mensen zeggen:

Klik op deze link voor de spuitwerk kosten

Scroll naar boven