Spuitwerk Wanden? Vanaf 3 euro per m2:

Wil je spuitwerk wanden uitbesteden? Goed nieuws, op deze pagina ga ik alles onthullen over mijn spuitwerk werkzaamheden. Waarom spuitwerk zo populair is, welke materialen wij gebruiken om tot een super mooi eindresultaat te komen en hoe het komt dat het stukken goedkoper is, dan oude technieken.

Voordat je verder gaat, wil ik je graag een spuitwerk foto laten zien. Op de foto hieronder zie je hoe wij één van de vele wanden in dit grote pand hebben gespoten:

spuitwerk wanden

3 Redenen waarom latex spuitwerk zo populair is

Ik heb 3 woorden voor je. Deze 3 woorden zeggen direct waarom spuitwerk wanden zo populair is en alleen maar populairder wordt. Mooi, snel en voordelig. Omdat spuitwerk machinaal met een airless spuitmachine wordt gespoten, kunnen er banen nevel super strak op de wanden en plafonds worden gespoten. De nevel is zo dun, dat het eindresultaat van het spuit onwijs mooi is.

Het spuiten van latex gaat super snel. Een vrijstaande woning kan in 3 dagen helemaal gespoten zijn. Dit dan wel alles in 1 kleur. Een woonkamer kan vaak al in één dag gespoten worden.

Omdat het spuiten veel sneller gaat dan alle wanden en plafonds rollen en kwasten, zijn de kosten veel voordeliger! Spuitwerk kan wel tot 40% voordeliger zijn ouderwetse technieken. Kies je voor pakket 2 die wij aanbieden? Dan is het helemaal feest! Je kan dan namelijk nog meer geld besparen. Straks vertel ik je daar meer over.

Kwaliteit latex

Bij alle spuitwerk wanden werkzaamheden gebruiken we een kwaliteit latex. De latex waar wij veel mee werken is de latex van Sigma. Voor het spuiten van woningen gebruiken we de Sigma Sigmatex Superlatex. Bij badkamers gebruiken we de Sigma clean pearl.

Is uw woning gestuukt dan spuiten we eerst een voorstrijk klaag en daarna 2 lagen latex. De reden waarom we eerst een voorstrijk laag spuiten is om de zuigkracht uit de muren te krijgen. Zodra de zuigkracht goed weg is, zullen de 2 latex lagen mooi op de wanden gespoten worden.

Voorstrijk spuiten doen we alleen met het merk Glidden. Glidden is een bijproduct van Sigma en van uitstekende kwaliteit. Het is dik, dekkend en droogt erg goed op!

sigma superlatex

Diensten

Wij kunnen verschillende diensten voor je uitvoeren. Zoals het afplakken van kozijnen, deuren, vloeren etc. Het repareren van deuken en het kitten van hoeken en naden. Voorstrijk spuiten op net gestucte wanden of zuigende ondergronden en latex spuiten.

Klik hier om de prijzen voor het latex spuiten te bekijken.

Spuitwerk wanden prijs:

Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 spuitwerk pakketten. De spuitwerk wanden prijs kan per pakket nogal verschillen!

Spuitwerk pakket 1 is ons all in pakket en bestaat uit alle werkzaamheden. Afplakken, demonteren schakelaars/stopcontacten plus weer monteren, naden dichtkitten en 2 kwaliteit lagen latex spuiten.

Wanneer je zelf veel kan is pakket 2 de ideale oplossing voor je. Je plakt dan zelf alles af, demonteert zelf stopcontacten en schakelaars. Je doet eigenlijk zelf al het voorbereidende werk. Doordat wij dit niet hoeven te doen zijn de kosten een stuk lager in dit pakket.

De vanaf prijzen bij pakket 1 starten al bij 7 euro inclusief latex exclusief btw. Zodra je kiest voor pakket 2 starten al bij 4 euro inclusief latex en exclusief btw.

Klik hier voor alle spuitwerk kosten per vierkante meter

Klantervaringen

Klik op deze link voor latex spuiten prijs

Gespoten bioscoop plafond:

Bekijk in de video hieronder hoe wij een plafond van thuis bioscoop netjes strak spuiten. De eigenaar had eerst zelf het plafond gerold, maar was erg ontevreden, dus schakelde hij ons in.

Klik hier voor kosten latex spuiten per m2

Scroll naar boven