Spuitwerk Wanden Uitbesteden? Snel Beschikbaar – Zie Opties:

Wil je spuitwerk wanden uitbesteden? Goed nieuws, op deze pagina ga ik alles onthullen over mijn spuitwerk werkzaamheden. De reden hoe het komt dat de laatste paar jaar het spuiten van wanden zo populair is geworden, komt omdat het ten eerste een stuk mooier is dan rollen en een stuk goedkoper.

Prijs van spuitwerk werkzaamheden

Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 spuitwerk pakketten. Spuitwerk pakket 1 is ons all in pakket en bestaat uit alle werkzaamheden. Afplakken, demonteren schakelaars/stopcontacten plus weer monteren, naden dichtkitten en 2 kwaliteit lagen latex spuiten.

Wanneer je zelf veel kan is pakket 2 de ideale oplossing voor je. Je plakt dan zelf alles af, demonteert zelf stopcontacten en schakelaars. Je doet eigenlijk zelf al het voorbereidende werk. Doordat wij dit niet hoeven te doen zijn de kosten een stuk lager in dit pakket.

De vanaf prijzen bij pakket 1 starten al bij 7 euro inclusief latex exclusief btw. Zodra je kiest voor pakket 2 starten al bij 4 euro inclusief latex en exclusief btw.

=> Klik hier voor alle spuitwerk kosten per vierkante meter

Reden goedkoper dan rollen:

De reden waarom spuitwerk wanden goedkoper is dan rollen komt doordat je als latex spuiter veel sneller klaar bent met de opdracht. Het spuiten gaat zo snel dat je binnen 10 minuten een hele kamer gespoten kan hebben. Dit lukt met rollen nooit zo snel.

Kwaliteit latex

Bij alle spuitwerk wanden werkzaamheden gebruiken we een kwaliteit latex. De latex waar wij veel mee werken is de latex van Sigma. Voor het spuiten van woningen gebruiken we de Sigma Sigmatex Superlatex. Bij badkamers gebruiken we de Sigma clean pearl.

Is uw woning gestuct dan spuiten we eerst een voorstrijklaag en daarna 2 lagen latex. De reden waarom we eerst een voorstrijklaag spuiten is om de zuigkracht uit de muren te krijgen. Zodra de zuigkracht goed weg is, zullen de 2 latex lagen mooi op de wanden gespoten worden.

Van grijze naar witte bakstenen

Op een spuitwerk locatie wilde de klant graag van zijn grijze bakstenen af. Hij wilde deze bakstenen graag wit hebben, dus hebben we deze eerst met voorstrijk gespoten en daarna met witte latex.

Dit was een tijdrovende klus omdat het afplakken niet echt makkelijk ging. Uiteindelijk is het spuitwerk met succes afgerond.

Zie hieronder de voor en na foto’s:

Voor:

wand

Na:

spuitwerk wand

Diensten

Wij kunnen verschillende diensten voor je uitvoeren. Zoals het afplakken van kozijnen, deuren, vloeren etc. Het repareren van deuken en het kitten van hoeken en naden. Voorstrijk spuiten op net gestucte wanden of zuigende ondergronden en latex spuiten.

=> Klik hier om de prijzen voor het latex spuiten te bekijken.

Keuze uit 2 opties

Je hebt op deze site de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verschillende optie. We hebben een goedkope en een dure spuitpakket. Zodra er niet veel afgeplakt hoeft te worden of wanneer je aardig handig bent met afplakken kun je kiezen voor pakket 2.

Pakket 2 is onze goedkoopste pakket en daarin doe je dan zelf alle voorbereidende werkzaamheden. Werkzaamheden zoals afplakken, stopcontacten demonteren, lampen verwijderen etc. Gewoon alle voorbereidende zaken voer je zelf uit. We komen dus alleen voor het latex spuiten op wanden en evetueel plafonds.

Heb je liever dat wij de gehele spuitopdracht uitvoeren van a tot z? Dan kun je kiezen uit pakket 1. Wij plakken alles netjes af, demonteren alles, kitten de hoeken en spuiten 2 lagen latex.

=> Klik hier om een spuitwerk pakket te kiezen.

Scroll naar boven