Spuitwerk woning? Vanaf 3 euro per m2:

De laatste paar jaar is spuitwerk woning ontzettend populair geworden. Niet zo heel vreemd, want professioneel spuitwerk is veel mooier dan ouderwets kwasten en rollen. Daarnaast kan spuitwerk ook een stuk goedkoper uitpakken.

De reden waarom spuitwerk woning een stuk goedkoper is dan alles witten, komt omdat het spuiten ontzettend snel gaat. Vaak kun je op een dag een hele woonkamer of zelfs woning afspuiten. Omdat het zo snel gaat, hoeft er minder tijd in het project gestopt te worden.

Het spuiten van uw woning is vaak 40% goedkoper dan traditioneel alles witten.

Vandaag de dag pakken wij alleen de roller en kwast nog zodra het afplakken niet te doen is. Of als er minder dan 30 vierkante meter gewit hoeft te worden.

spuitwerk woning

Deze verf wordt gebruikt voor het spuiten

Bij alle muren en plafonds die wij spuiten gebruiken wij een kwaliteit latexverf van Sigma. We hebben met verschillende latexverven testen gedaan en met Sigma behaalde we voor spuitwerk woning de beste resultaten.

Sigma is een dure verf, maar de prijs 100% waard. De latexverf van Sigma die wij vaak gebruiken is de Sigma Sigmatex Super Latex. Schrobklasse 1. Schrobklasse 1 betekent dat de verf uitstekend reinigbaar is.

sigma superlatex

Naast het spuiten van muren en plafonds spuiten wij ook klein houtwerk. Zoals bijvoorbeeld trappen, kozijnen, deuren etc.

Het spuiten van hout doen wij ook weer met een kwaliteit houtspray van Sigma. Bij kaal hout spuiten wij eerst met Sigma Nova Spray Primer. Daarna spuiten we het houtwerk af met Sigma Nova Spray Satin. Goede lakverf om te ver spuiten.

Airless prijs per M2

Wij bieden 2 spuitwerk woning pakketten aan. Bij spuitwerk pakket 1 voeren wij al het spuitwerk uit. Denk aan alles grondig afdekken/afplakken, hoeken en naden netjes strak kitten en 2 lagen kwaliteit latex spuiten van Sigma. Pakket 1 is dan ook een stuk duurder dan pakket 2, omdat wij meer tijd kwijt zijn aan uw woning.

Bent u handig of hoef er niet veel afgeplakt te worden? Zo ja dan kunt u kiezen voor spuitwerk woning pakket nummer 2. Bij pakket nummer 2 voert u zelf al het afplak werk uit, u demonteert alle stopcontacten en u ruimt zelf alles op nadat wij klaar zijn met het spuiten van uw woning.

Spuitwerk Kosten

Spuitwerk Repareren

Heeft u loslatende verfvellen aan uw plafond of wand? Geen probleem. Wij kunnen uw plafonds en wanden weer netjes glad schuren met onze professionele Festool Planex schuurmachine.

Dit is een uitstekend goede machine waarbij het glad schuren van wanden en plafonds kinderspel is. Deuken repareren we met Renoband Knauf.

Diensten

Hieronder een greep uit alle diensten die wij kunnen uitvoeren. Van afplakken tot latex spuiten.

Afplakken. Om ervoor te zorgen dat we na het spuiten niet bezig zijn met ramen of deuren schoonmaken, plakken we eerst alles af. Zorgvuldig wordt met folie en papier de kozijnen, deuren en eventueel de vloeren afgedekt.

Voorstrijken. Wanneer de stukadoor is langsgeweest en de muren tip top heeft opgeleverd, is het erg belangrijk dat eerst een voorstrijklaag op de wanden aangebracht wordt. Voorstrijk zorgt ervoor dat de zuigkracht van de muur een stuk minder wordt. Voorstrijk kunt u zien als een soort primerlaag.

Nadat de voorstijk goed droog is worden er 2 kwaliteit latex lagen aangebracht. Omdat we eerst hebben voorgestreken, zullen de latexlagen mooi op de wand uitvloeien.

Wanden schuren. Wij kunnen nadat de muren opgeleverd zijn door de stukadoor de muren goed schuren. Het schuren zit niet standaard bij onze all in pakket. Houdt dus rekening met extra kosten.

Kitten. Voor een strakker eindresultaat kitten wij alle hoeken en naden. Het kitten wordt overigens gedaan met een goede elastische kit van Progold.

Latex spuiten. Aan het einde als alle voorbereidende werkzaamheden zijn gedaan starten we met latex spuiten. Alle wanden en eventueel plafonds worden netjes gespoten met een professionele spuitmachine.

Spuitwerk Kosten

Klantervaringen

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven