Verf Spuiter Gezocht?

Sigma Superlatex Matt

Goedendag, mijn naam is Kevin en ik ben een verf spuiter. Ik spuit voornamelijk wanden en plafonds met kwaliteit latex. Het latex spuiten doe ik meestal met latex van Sigma.

In dit artikel wil ik het één en ander vertellen over mijn latex spuitwerk. Waarom de meeste mensen vandaag kiezen voor airless spuiten in plaats van muren rollen, de werkwijze die ik hanteer en de kosten voor het laten spuiten door een verf spuiter.

Waarom kiezen veel mensen vandaag de dag voor latex spuiten?

De reden waarom veel mensen vandaag de dag een verf spuiter inschakelen voor het spuiten van plafonds is omdat latex spuitwerk een stuk mooier is dan alles rollen is. Daarnaast gaat het latex spuiten ook erg snel en zijn de kosten voor het spuiten ook veel lager. Hoe meer vierkante meter je wilt laten spuiten hoe voordeliger de spuitopdracht kan worden.

De werkwijze:

Voordat er latex gespoten kan worden dienen er eerst een aantal secure werkzaamheden uitgevoerd te worden. Als eerst worden alle kozijnen, radiatoren, deuren etc netjes afgeplakt zodat er geen nevel op kan komen. Naast de afplakwerkzaamheden worden alle lampen, stopcontacten en schakelaars gedemonteerd.

Is uw woning gestuct? Zo ja, dan spuiten wij eerst een laag voorstrijk. Zodra de voorstrijk goed droog is worden er 2 latex lagen gespoten door de verf spuiter.

Altijd kitten wij de hoeken en naden om zo tot het mooiste eindresultaat te komen. Kitten doen wij met een kwaliteit acryllaatkit van Progold.

De werkzaamheden gaan vaak dus als volgt: afplakken, kitten, 2 latex lagen spuiten of afplakken, voorstrijk spuiten, kitten en 2 lagen latex spuiten.

Kwaliteit latex

Wij spuiten altijd latex van hoge kwaliteit. Zoals schrobklasse 1 of 2. Hoe lager de schrobklasse hoe beter deze reinigbaar is. Bij woningen raden wij schrobklasse 1 aan. Wil je een magazijn laten spuiten dan is de mogelijkheid om schrobklasse 2 latex te gebruiken. De kosten in schrobklasses verschillen nogal.

Vaak gebruiken wij Sigma latex omdat de latex en goed te verspuiten is en omdat het van goede kwaliteit is. Heb je liever dat de verf spuiter met een ander merk werkt, dan is dat ook geen enkel probleem.

Top apparatuur

Ik als verf spuiter maak altijd gebruik van de beste kwaliteit materiaal en apparatuur. Voor het verspuiten van verf maken wij fanatiek gebruik van Graco latexspuit machines.

De kosten voor het spuiten van verf

Wij bieden op deze website 2 spuitwerk pakketten aan. Wanneer je kiest voor pakket 1 dan voeren wij al het werk uit. Pakket 1 is dan ook onze all in pakket. De vierkante meterprijs voor het spuiten van meer dan 500 vierkante meter start bij ons vanaf 7 euro exclusief btw.

Zodra je zelf handig bent kun je voor pakket 2 kiezen. Je plakt dan zelf alles wat niet gespoten hoeft te worden af, demonteert zelf de schakelaars en kit zelf alle hoeken en naden. Wij komen alleen voor het latex spuiten bij pakket 2. Zodra we klaar zijn met de spuitwerkzaamheden ruim je zelf alles op en demonteer je alle stopcontacten en schakelaars. De kosten bij pakket 2 met meer dan 500 vierkante meter starten vanaf 4 euro exclusief btw.

Klik op deze link voor de spuitkosten

Scroll naar boven