Wanden Spuiten Zoetermeer? Snel beschikbaar:

Hoi! Goed dat je deze pagina hebt gevonden, want ik ga je op deze pagina alles vertellen over wanden spuiten Zoetermeer. Zoals bijvoorbeeld waarom het slim is om voor spuitwerk te kiezen, welke kwaliteit latex wij verspuiten en wat de airless prijs per m2 precies is.

Wanden spuitwerk populair omdat:

Mijn naam is Kevin en ik word ook wel Kevin de latex spuiter genoemd. Wanneer ik de kans krijg om een mooie woning of pand van binnen te spuiten, word ik erg blij! Het spuiten van latex zorgt namelijk voor een ontzettend mooi eindresultaat. Zo mooi dat ik aan het einde van de opdracht vaak blij gezichten van de opdrachtgevers te zien krijg. Eigenlijk gewoon een dikke smiley:)

Voordat ik fanatiek wanden kon spuiten in Zoetermeer heb ik een lange tijd gerold en gekwast met de hand. Dit omdat een goede professionele spuitmachine een dikke investering is. Omdat ik na vele jaren regelmatig last kreeg van mijn schouders en het steeds drukker kreeg met schilder en spuitwerk, besloot ik om toch te investeren in een goede spuitapparaat!

Dankzij de investering in een goede professionele spuit apparaat kan ik nu erg snel wanden voorzien in een woning van latex. Zo snel dat een complete woning van 3 verdiepingen in 2/3 dagen volledig gespoten kan worden. Omdat het spuiten zo snel gaat is de prijs per vierkante meter ook veel goedkoper dan alles laten rollen en kwasten. Op spuitwerk kan je wel 40% besparen. Straks vertel ik je alles over de 2 pakketten die ik aanbied.

Wanden spuiten Zoetermeer is dus populair omdat het super mooi is, erg snel uitgevoerd kan worden en omdat de prijs veel goedkoper is dan een sauswerk!

Kwaliteit materialen!

Om de wanden in jouw woning zo strak mogelijk te krijgen, maken we alleen gebruik van kwaliteit materialen. De latex die wij bijvoorbeeld gebruiken is latex van Sigma. Sigma superlatex schrobklasse 1 is latex om precies te zijn. Deze latex is erg dik en prettig te ver spuiten.

sigma superlatex

Wanneer we openstaande hoeken tegenkomen maken we deze dicht met een goede elastische kit. Den Brave anti crack kit, is de kit die wij hiervoor gebruiken. Omdat wij alleen met schrobklasse 1 verf van Sigma spuiten scheurt de verf op de Den Brave kit absoluut niet. Wanneer je dus verschillende offertes aanvraagt, let er dan goed op of er schrobklasse 1 latexverf word gebruikt!

Word er een schrobklasse 2/3 verf gebruikt, dan kan de verf gaan scheuren op de kit! Goedkoop is dan later duurkoop geworden. Want ik neem aan dat je de verf scheuren in de hoeken hersteld wilt hebben?

1500M2 Wanden Spuitwerk Video:

Wat kost het spuiten?

Wanden Spuiten Zoetermeer, wat kost dat nu precies? Oke, wij hebben de optie om te kiezen voor 2 pakketten. Kies je voor pakket 1 dan ben je duurder uit dan pakket 2. Bij pakket 1 voeren wij namelijk alles compleet uit en hoef jij absoluut geen zorgen te maken. Kies je voor pakket 2 dan ga je zelf aan de slag met afplakken en stopcontacten eraf halen etc. Bekijk de prijzen pagina hier.

Scroll naar boven