Wanden Spuiten? Vanaf 3 euro per m2:

Wanden spuiten? Veel mensen kiezen vandaag de dag voor het spuiten van hun wanden en plafonds. Dit is eigenlijk niet zo heel gek, want spuitwerk geeft een onwijs mooi resultaat!

Vooral op net gestucte wanden is het resultaat erg mooi. Daarnaast zijn de kosten voor het spuiten ook een stuk voordeliger dan wanneer je kiest voor alles laten roller of kwasten. Het enige nadeel dat bij wanden laten spuiten voorkomt, zijn de afplakwerkzaamheden, maar dat is natuurlijk onze zorg.

Op deze pagina kun je alles lezen over welke materialen wij gebruiken. Met welke professionele machines we spuitwerk uitvoeren en wat de kosten zijn voor het spuiten van wanden en plafonds. Voordat ik verder ga met de informatie wil ik je eerst een foto van laten zien van wanden spuitwerk:

wanden spuiten

Kwaliteit Materialen

Om de beste kwaliteit te garanderen worden alle wanden gespoten met een kwaliteit latexverf van Sigma. In woningen gebruiken we altijd een goede reinigbare verf van schrobklasse 1. Sigma Sigmatex Superlatex is de verf van schrobklasse 1. In bedrijfspanden gebruiken we vaak een schrobklasse 2 latexverf.

Openstaande naden worden allemaal netjes gekit met een goede elastische kit van Progold. Om er zeker van te zijn dat de kit absoluut niet scheurt zodra de verf erop gespoten wordt, maken we gebruik van Progold Non Crack acrylaatkit.

Wanneer de muren net gestuukt zijn, spuiten we altijd eerst een professioneel voorstrijk middel. Dit doen we om de zuigkracht uit de wanden en plafonds te krijgen. Zodat daarna de 2 latexlagen mooi op de wanden en plafonds gespoten worden en er geen zichtbare banen te zien zijn.

Goed Spuitapparatuur

Het mooiste spuitwerk is te realiseren met goed spuitapparatuur. Daarom hebben we geinvesteerd in een goede Graco spuitinstallatie. Hiermee is het spuiten appeltje eitje en kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Spuitwerk Wanden Kosten:

Voordat we tot een duidelijke prijsafspraak voor het spuiten van je wanden kunnen komen, is het belangrijk dat het contactformulier goed ingevuld wordt. Heb je een vloer in je woning liggen?

Of geen vloer? Kies je voor pakket 1 of doe je zelf een aantal taken en kies je voor pakket 2? Dit zijn allemaal belangrijke opties die aangevinkt kunnen worden in het contactformulier.

Via deze link kom je op de pagina terecht voor de prijs per vierkante meter. Onderop kun je doorklikken naar het contactformulier en een offerte aanvragen om wanden te laten spuiten:

Spuitwerk Kosten

Klantervaringen

Latex spuiten prijs per m2

Scroll naar boven