Woonkamer spuiten? Snel beschikbaar vanaf 3 euro per m2:

Woonkamer spuiten is iets waar je eigenlijk niet over na moet denken zodra je woning net opgeleverd is, of zodra je je woonkamer gewoon een frisse beurt wilt geven. Latex spuiten geeft namelijk een super strak resultaat, kost een stuk minder dan rollen en is aardig snel klaar. Vaak neemt het afplakken de meeste tijd in beslag.

Op deze pagina ontdek je alles over woonkamer laten spuiten. Hoe muren spuitwerk in zijn werk gaat, welke kwaliteit latexerf wij gebruiken en wat ongeveer de kosten zijn voor het spuiten van je woonkamer.

woonkamer spuiten

Hoe werkt latex spuiten?

Hoe latex spuiten op muren en plafonds in de woonkamer werkt is eigenlijk heel simpel uit te leggen. Je maakt gebruik van een airless spuitmachine en met deze spuitmachine wordt de latexverf met druk uit de emmer naar het pistool gepompt. In het pistool zit een kleine opening aan het einde en daar wordt de verf uit geperst. Met de nevel kun je mooie strakke banen latex spuiten.

Hoe zwaarder of meer vermogen de machine heeft, hoe mooier het eindresultaat zal worden. Wij maken zelf gebruik van een professionele spuitmachine van Graco. Graco is de marktleider op het gebied van spuitmachines en dergelijke en dat is zeker verdiend! Het eindresultaat is ontzettend, maar dan ook ontzettend mooi!

Verschillende diensten

Wij kunnen verschillende diensten voor je uitvoeren, zodat woonkamer spuiten een groot succes wordt. De verschillende diensten die wij standaard kunnen uitvoeren zijn afplakken/afdekken, stopcontacten/schakelaars demonteren en weer monteren, alle hoeken strak kitten en latex spuiten.

Deze diensten zitten allemaal bij pakket 1. Pakket 1 is dan ook onze duurste pakket. Straks meer over de verschillende pakketten die wij aanbieden.

Zijn je muren gestuct? Dan spuiten we eerst een laag voorstrijk om zo de zuigkracht uit de muren te krijgen. Het spuiten van voorstrijk zit niet standaard bij een pakket inbegrepen. Hetzelfde geldt voor muren en plafonds schuren. Dit zijn optionele diensten die extra kosten.

Woonkamer spuiten kosten

Voor het spuiten van je woonkamer kun je kiezen uit 2 pakketen. Pakket 1 waar ik het net over had is onze all in pakket. Wanneer je kiest voor pakket 1, voeren wij de totale klus van a tot z uit. Heb je zelf 2 rechterhanden?

Ben je aardig goed met klussen? Dan is pakket 2 interessant voor jou. Je doet bij pakket 2 zelf alle voorbereidende werkzaamheden en zorgt ervoor dat wij alleen hoeven te komen voor het spuiten van 2 lagen latex.

Kwaliteit, daar streven wij naar!

Bij woonkamer spuiten maken we gebruik van goede kwaliteit Sigma latexverf. Schrobklasse 1. Dit is de beste latexverf waarmee je jouw muren en plafonds mee kunt verwennen. Hoe hoger de schrobklasse, hoe lager de kwaliteit. Wanneer je dus verschillende latex spuiters gaat vergelijken, kijk dan hier ook zeker naar.

sigma superlatex

De dekkende voorstrijk die wij gebruiken bij het spuiten van gestuukte muren en plafonds is van Glidden. Glidden is een latexverf van Sigma en goed te spuiten! Kitten doen we met een kwaliteit kit van Progold. De progold noncrack kit. Kit laten we overigens goed drogen,voordat we daarover heen spuiten!

Spuitwerk Kosten

Ervaringen:

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven